Δ. Κοντομηνάς: Επιστρέφει δυναμικά στα αθλητικά δρώμενα!

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012 18:03
Δ. Κοντομηνάς: Επιστρέφει δυναμικά στα αθλητικά δρώμενα!

Έμπρακτα απέδειξε τη συμπαράσταση του στην ομάδα του ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Κοντομηνάς. Χορηγός της ομάδας μπάσκετ η ασφαλιστική του εταιρεία Prime Insurance.

Μετά την πώληση -εδώ και χρόνια-της εταιρίας- κολοσσού στον ασφαλιστικό τομέα, της Interamerican,  ο επιχειρηματίας επιστρέφει στην ελληνική αγορά, μέσω της νέας του ασφαλιστικής, της Prime Insurance, η οποία εδρεύει στην Κύπρο και μέσω αυτής λειτουργούν και οι Demco, Interlife.

O Δημήτρης Κοντομηνάς, φίλος του ΠΑΟΚ, έδωσε χορηγία στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ και το λογότυπο της Prime Insurance θα εμφανίζεται στη φανέλα του δικεφάλου.

Ο Δ.Κοντομηνάς σε δηλώσεις του σημείωσε:
"Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μαλέλη και την κ. Καϊλή που είδαν με χαρά την προοπτική αυτής της συνεργασίας. Είμαι χαρούμενος που οι εταιρίες μου και εγώ θα σταθούμε όπως αξίζει, δίπλα σε έναν σύλλογο με όνομα και ιστορία. Ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα, έχει ιστορία και παρελθόν, όμως το μέλλον είναι αυτό που μετράει. Γνωρίζω ότι η ομάδα έχει αξιόλογο έμψυχο υλικό και σε αυτό περιλαμβάνονται όλοι, από τη διοίκηση μέχρι τους παίκτες και τους φιλάθλους. Πρέπει να επανέλθει στα επίπεδα που του αξίζει. Θα είμαι δίπλα σε αυτή την προσπάθεια. Είχα πολλά χρόνια να έρθω στη Θεσσαλονίκη, το τελευταίο διάστημα, όμως με αυτή τη συνεργασία ανεβαίνω πιο τακτικά, μιλάω με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, ώστε να χτίσουμε μία συνεργασία και να γίνει πραγματικότητα"