Σαββίδης, ο νέος ισχυρός παράγων και οι επενδύσεις

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2012 12:07
Σαββίδης, ο νέος ισχυρός παράγων και οι επενδύσεις

Ο νέος ισχυρός άνδρας του Δικέφαλου του Βορρά, Σαββίδης, είναι έτοιμος να κάνει μεγάλες επενδύσεις στην ομάδα, ώστε να την οδηγήσει ξανά στο δρόμο των επιτυχιών.

Ο επιχειρηματίας, πήρε πρόσφατα το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ασπρόμαυρης ΠΑΕ και θέλει με την οικονομική του επιφάνεια, να συνδράμει στην αναγέννηση του συλλόγου.

Παράλληλα, ο Σαββίδης είναι φανέρο πλέον ότι θέλει να καταστήσει όσο γίνεται πιό δυναμική και διευρυμένη την επιχειρηματική του παρουσία στην Ελλάδα, γνωστοποιώντας ότι ενδιαφέρεται για την εξαγορά και άλλων εταιρειών, π.χ.της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης ή ότι τον ενδιαφέρει ο τομέας της ενέργειας.

Φρόντισε μάλιστα να διαμηνύσει, ότι έχει(;) μαζί του και άλλους Ρώσους επιχειρηματίες, που θέλουν να επενδύσουν στη χώρα μας, αναρωτήθηκε δε με νόημα, αν και η Ελλάδα τους θέλει!

Μάλιστα, στις πρώτες του δηλώσεις ως μεγαλομέτοχος της ομάδας της Θεσαλονίκης, φαίνεται ξεκάθαρα η πρόθεση του να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ καινούργια έδρα, χωρίς ωστόσο να έχει καταλήξει στην τελική του απόφαση.