Και ο Ολυμπιακός Χαλκίδας βρήκε τον... οίκο ανοχής του!

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2012 11:53
Και ο Ολυμπιακός Χαλκίδας βρήκε τον... οίκο ανοχής του!

Ο Ολυμπιακός Χαλκίδας, συμφώνησε - και αυτός! - με τον οίκο ανοχής «Erotica Sex House», ώστε να αποτελεί τον επίσημο χορηγό στην φανέλα της ομάδας.

Οι χορηγίες οίκων ανοχής είναι της μόδας, όπως φαίνεται στον ελληνικό αθλητισμό, και δη στο ποδόσφαιρο. Μετά τον Βουκεφάλα Λάρισας, είναι η σειρά του Ολυμπιακού Χαλκίδας να εναποθέσει τις ελπίδες του για ένα καλύτερο οικονομικό μέλλον στα… χέρια ενός οίκου ανοχής, και συγκεκριμένα του «Erotica Sex House».

Η ομάδα της Εύβοιας, γίνεται η δεύτερη ομάδα -μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα- που θα διαφημίζει επιχειρήσεις με… ερωτικό περιεχόμενο.

Η οικονομική κρίση οδηγεί πολλές φορές σε σπασμωδικές συμπεριφορές που δεν ερμηνεύονται εύκολα. Μία από αυτές, αφορά τις ελληνικές ποδοσφαιρικές ομάδες, οι οποίες βλέποντας τα έσοδά τους να μειώνονται όλο και περισσότερο, προσπαθούν να αντλήσουν χρήματα από οπουδήποτε… ακόμη και από πηγές που δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο, όπως οι οίκοι ανοχής.

Ας ελπίσουμε, να μην μετατραπεί και το σύνολο του ελληνικού αθλητισμού σε έναν απέραντο χώρο που θα διακρίνεται από το ροζ φωτάκι στην είσοδο…