Σκληρή διαπραγμάτευση

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου 2012 14:03
Σκληρή διαπραγμάτευση

Ξαφνικό πρόβλημα μεταξύ Ιβάν Σαββίδη και Α.Σ. ΠΑΟΚ. Γιατί το μέλλον του ΠΑΟΚ παίζεται σε 100 χιλιάρικα κι ένα σούπερ μάρκετ.


Μία ανάσα από την απόκτηση της πλειοψηφίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει φθάσει ο Ιβάν Σαββίδης και τώρα στο… 90' προσπαθεί να βρει λύση και με το θέμα του Α.Σ. ΠΑΟΚ και των ποσοστών που δικαιούται από την ΠΑΕ. Η πρώτη προσπάθεια έγινε χθες και δεν είχε αποτέλεσμα.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Α.Σ., Θανάσης Κατσαρής, ο Ζήσης Βρύζας, ο νομικός του ΠΑΟΚ Αχιλλέας Μαυρομάτης, ο δικηγόρος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος Γκουροβανίδης, και μία Ρωσίδα οικονομική σύμβουλος του ομογενούς επιχειρηματία που ασχολείται καλά με τα του ΠΑΟΚ εδώ και μήνες.

Στη συνάντηση οι εκπρόσωποι του Σαββίδη επικαλούμενοι την πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση που παραλαμβάνει ο εντολέας τους και τα πολλά χρέη της ΠΑΕ, πρότειναν στον Α.Σ. ό,τι ακριβώς και πριν από λίγους μήνες. Πάγιο ετήσιο ποσό 500 χιλιάδων ευρώ από την ΠΑΕ (του Σαββίδη) στον Α.Σ., ως αποζημίωση για τα ποσοστά από τα εισιτήρια και όλες τις χρήσεις του γηπέδου.

Ο Κατσαρής απάντησε ότι μέχρι τώρα ο Α.Σ. έπαιρνε 750 χιλιάδες από την ΠΑΕ και εκμεταλλεύονταν τα κυλικεία, ένα σούπερ μάρκετ που υπάρχει στο γήπεδο, τις πινακίδες, αλλά και ενοίκιο από την μπουτίκ. Ενα ποσό δηλαδή που έφθανε περίπου στο εκατομμύριο: «Θα καταστραφούν τα τμήματα αν δώσετε 500 χιλιάρικα και τίποτα παραπάνω…», είπε ο πρόεδρος του Α.Σ.

Ο Ζήσης Βρύζας κατάλαβε την απόσταση που υπάρχει και παρενέβη: «Εχετε δίκιο και οι δύο πλευρές. Πρέπει να κάνετε από ένα βήμα πίσω για να τα βρείτε».  Λίγο αργότερα και σε προφορικό επίπεδο, ο Βρύζας μετέφερε στον Κατσαρή πως η άλλη πλευρά είναι διατεθειμένη τελικά να δώσει 600 χιλιάδες ετησίως, συν τη χρήση του σούπερ μάρκετ!    

Αργά το βράδυ ο Κατσαρής συγκάλεσε έκτακτο Δ.Σ. στον Α.Σ. και εκεί αποφασίστηκε ότι πρέπει να δοθεί λύση, χωρίς ο Ερασιτέχνης να απεμπολήσει τα δικαιώματά του

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Με Χιουντάι πάει η Λιόν Ηγέτης παντού ο Κόμπι! »