ΠΑΟΚ: Με τον ΟΠΑΠ στην φανέλα και φέτος

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2013 15:34
ΠΑΟΚ: Με τον ΟΠΑΠ στην φανέλα και φέτος

Για ακόμα μία χρονιά, ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΟΠΑΠ συνεργάζονται. Στην πρεμιέρα του φετινού Πρωταθλήματος, η ομάδα της Θεσσαλονίκης εμφανίστηκε με την χορηγία του ΟΠΑΠ, στο μπροστινό μέρος της φανέλας της. Στο 1,5 εκατ. ευρώ, κυμαίνεται η συμφωνία των δύο πλευρών.

Όλο το καλοκαίρι, η διοίκηση του ΠΑΟΚ έψαχνε μία καλή συμφωνία για τον βασικό χορηγό της φανέλας. Η πρόταση, που φαινομενικά ήταν η καλύτερη, προερχόταν από την εταιρία ''Ελληνικός Χρυσός''. Οι αντιδράσεις του κόσμου της ομάδας, στάθηκαν ανασταλτικός παράγοντας και οι διαπραγματεύσεις σταμάτησαν γρήγορα.

Έτσι, για μία ακόμα χρονιά, βασικό χορηγό του ''Δικεφάλου'' θα αποτελέσει ο ΟΠΑΠ, με το ποσό της συμφωνίας να κυμαίνεται στα περσινά επίπεδα, δηλαδή γύρω στο 1,5 εκατ. ευρώ. Επειδή δεν έχει υπάρξει έγκριση της ΟΥΕΦΑ ακόμα, ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, απέναντι στην Σάλκε, χωρίς χορηγό φανέλας.

Άλλη μία ομάδα της Σούπερ Λιγκ, κατέληξε στην επιλογή του ΟΠΑΠ. Μοναδικές εξαιρέσεις, του εγχώριου Πρωταθλήματος είναι ο Ολυμπιακός, Απόλλων Σμύρνης, ΟΦΗ και Παναιτωλικός.