ΣΕΓΑΣ: H Delloitte ανέλαβε την τεχνικοοικονομική μελέτη

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2012 23:00
ΣΕΓΑΣ: H Delloitte ανέλαβε την τεχνικοοικονομική μελέτη

O παγκοσμίως δεύτερος τη τάξει οργανισμός παροχής επαγγελματικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, η Deloitte, γίνεται συνεργάτης του ΣΕΓΑΣ.

Όπως έγινε γνωστό η παγκοσμίου φήμης εταιρεία που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 150 χώρες, θα αναλάβει με δικό της κόστος μελέτη για το λειτουργικό, οικονομικό και τεχνολογικό εξοπλισμό της ομοσπονδίας, μέσα από την οποία θα προκύψουν πολύτιμα συμπεράσματα για το μέλλον και την πορεία της σε όλα τα επίπεδα.

Η ανακοίνωση της συνεργασίας επικυρώθηκε στη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του Δ.Σ που έγινε την Τετάρτη.

Στην ίδια συνεδρίαση, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου προχώρησαν στην οριστικοποίηση της πρότασης για τον προϋπολογισμό του 2013, ο οποίος αναμένεται να είναι μειωμένος κατά 500.000 ευρώ σε σχέση με το 2012.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας που γίνεται να μην πληγεί το παραγωγικό κομμάτι, αποφασίσθηκε οι περικοπές να αφορούν στο λειτουργικό κομμάτι και όχι στην ανάπτυξη και τον υψηλό αθλητισμό. 

Εξάλλου, συνεργάτης της ομοσπονδίας είναι από σήμερα ο Γιάννης Κουτσογιαννόπουλος. Ο Έλληνας προπονητής και μάνατζερ, θα αναλάβει το ρόλο του μάνατζερ των αθλητών.

Με τον τρόπο αυτό η ομοσπονδία εξασφαλίζει στους αθλητές την δυνατότητα να έχουν μάνατζερ, δίχως να του παρέχουν αμοιβή. Παράλληλα, οι αθλητές ωθούνται στο να έχουν αγωνιστική παρουσία σε μίτινγκ στο εξωτερικό.

Τέλος, το συμβούλιο ενέκρινε την προκήρυξη διαγωνισμού για την ανακαίνιση των ξενώνων στο ΟΑΚΑ.