Χετάφε, η νέα ποδοσφαιρική υπερδύναμη!

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2012 10:08
Χετάφε, η νέα ποδοσφαιρική υπερδύναμη!

Αλλάζει χέρια η ισπανική Χετάφε, και όπως όλα δείχνουν, νέος ιδιοκτήτης της  ομάδας θα είναι ο Κάρλος Σλιμ, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο!

 Όπως έχει πει και ο Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος, Πλούταρχος «η μοίρα οδηγεί εκείνον που την ακολουθεί και σέρνει εκείνον που αντιστέκεται». Η Χετάφε φαίνεται πως προτιμά την πρώτη περίπτωση, με την μοίρα να αποδεικνύεται φιλική προς αυτήν, αφού ο ζάμπλουτος Μεξικανός επιχειρηματίας, Κάρλος Σλιμ, έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για να αποκτήσει την ομάδα.

Ο Μεξικανός Σλιμ, θεωρείται ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον πλανήτη με την περιουσία του να ανέρχεται σε 53 δισεκατ. Ευρώ! Στην κατοχή του, βρίσκονται από ξενοδοχεία μέχρι εταιρείες τηλεπικοινωνιών.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κάρλος Σλιμ εμπλέκεται με τον αθλητισμό, καθώς μία από τις πολλές εταιρείες που έχει στην κατοχή του, η Telmex, ήταν η βασική χορηγός της Σάουμπερ στη Φόρμουλα 1. Επίσης, στο παρελθόν είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αγορά των μετοχών της Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Μπορεί να λένε ότι οι ομάδες δεν αγοράζονται αλλά χτίζονται, όμως ο Σλιμ σκοπεύει να καταρρίψει αυτόν τον μύθο και να φέρει τη δική του επανάσταση στο ποδόσφαιρο, φιλοδοξώντας να σπάσει το δίπολο Ρεάλ - Μπαρτσελόνα για αρχή…