Κλασσικός Μαραθώνιος: Μεγάλη συμμετοχή στην έκθεση ειδών αθλητισμού στο Ζάππειο

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2012 15:33
Κλασσικός Μαραθώνιος: Μεγάλη συμμετοχή στην έκθεση ειδών αθλητισμού στο Ζάππειο

 Μεταξύ των εκδηλώσεων που θα γίνουν την ερχόμενη εβδομάδα, στο πλάισιο της διοργάνωσης του 30ου Κλασσικού Μαραθωνίου της Αθήνας, ξεχωριστή θέση κατέχει η έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών για τον αθλητισμό.

Ολες οι  τελευταίες εξελίξεις που αφορούν όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό και την σωστή διατροφή θα παρουσιαστούν από την ερχόμενη Πέμπτη έως και το Σάββατο στην έκθεση Expo που φιλοξενείται κάθε χρόνιο στο Ζάππειο στο πλαίσιο του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας και η οποία πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής.

Περισσότερες από 75 εταιρείες- οι μεγαλύτερες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα - γύρω από την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, τον ρουχισμό και τη διατροφή όσων ασχολούνται με τον αθλητισμό θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και θα παρέχουν με εξειδικευμένο προσωπικό πληροφορίες γύρω από τα θέματα σωστού εξοπλισμού και σωστής διατροφής.

Εξαιρετικά σημαντικό είναι και το γεγονός ότι πολλές από τις εταιρείες θα προσφέρουν στους επισκέπτες εκπτώσεις έως και 50%, ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Οι  ώρες λειτουργίας της έκθεσης : Πέμπτη 13.00-20.00, Παρασκευή και Σάββατο 10.00-20.00