Αντιμέτωπες με λουκέτο οι αθλητικές Ομοσπονδίες της χώρας

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2012 21:34
Αντιμέτωπες με λουκέτο οι αθλητικές Ομοσπονδίες της χώρας

Τον κίνδυνο να βάλουν λουκέτο αντιμετωπίζουν οι αθλητικές ομοσπονδίες της χώρας, ύστερα από τις περικοπές που προωθούνται στον τομέα του αθλητισμού από την σημερινή κυβέρνηση.

Στην συνέντευξη τύπου, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, τον λόγο πήραν ο γενικός γραμματέας της, Μανώλης Κατσιαδάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στην δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι αθλητικές ομοσπονδίες, όσον αφορά την εύρεση χορηγιών, τονίζοντας πως η έλλειψη χρημάτων θα οδηγήσει στο κλείσιμο των ομοσπονδιών.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Α' αντιπρόεδρος της ΕΟΕ Σάκης Βασιλειάδης, ο οποίος υπογράμμισε ότι ενδεχόμενη μείωση των χρημάτων που δίνονται στις ομοσπονδίες ύψους 80%, θα είναι το τελειωτικό χτύπημα για την βιωσιμότητά τους.

Τέλος, τον λόγο πήρε το μέλος της Ολομέλειας και πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδία, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, ο οποίος στάθηκε στην προσπάθεια εκμηδένισης του ελληνικού αθλητισμού, και πρόσθεσε ότι σε περίπτωση που ισχύσουν τα μέτρα, τότε το κλείσιμο των ομοσπονδιών θα είναι αναπόφευκτο.

Το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού προμηνύεται δυσοίωνο...