Δ.Βιντιάδης: Μπαίνουμε στην ΑΕΚ, αφού συμφωνήσουμε με τους πιστωτές

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Παρασκευή, 09 Νοεμβρίου 2012 19:49
Δ.Βιντιάδης: Μπαίνουμε στην  ΑΕΚ, αφού συμφωνήσουμε με τους πιστωτές

Τις προθέσεις και τις επόμενες κινήσεις του σχετικά με την εμπλοκή του στην ΠΑΕ ΑΕΚ, έκανε γνωστές πριν λίγα λεπτά ο Δημήτρης Βιντιάδης με γραπτή ανακοίνωση.

Ο Έλληνας εφοπλιστής, σε γραπτή δήλωση του, τόνισε πως απόφαση των επενδυτών είναι να αποκτηθεί άμεσα το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ, προσφέροντας πάνω από 10 εκατ. ευρώ για αυτό.


Το βήμα που απομένει για την οριστική εμπλοκή των επενδυτών είναι πλέον η τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων με τους πιστωτές της ΠΑΕ, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός της επόμενης εβδομάδας.


Αναλυτικά η γραπτή δήλωση


"H-SAP HELLENIC SPORTS ACQUISITION PARTNERS LTD
Αθήνα, 09/11/2012
Η επιθυμία της οικογένειάς μας και των συνεργατών της να αποκτήσουμε την πλειοψηφία των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι δεδομένη. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουμε τη διαπραγμάτευση με όλους τους πιστωτές της ομάδας για τη συμφωνία διευθέτησης όλων των υποχρεώσεών της και ευελπιστούμε οτι όλοι θα δείξουν κατανόηση και διάθεση συνεργασίας. Με την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε τις παραμέτρους της προσφοράς μας για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ. Μέχρι τότε, ζητάμε από τους φιλάθλους της ΑΕΚ την αμέριστη συμπαράσταση τους στην ομάδα μας.


Δημήτρης Βιντιάδης"