Προς πώληση ο Ρονάλντο;

Managers - Μετεγγραφές Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2012 10:46
Προς πώληση ο Ρονάλντο;

Tην διάθεση να βρεί άμεση λύση με το θέμα του Πορτογάλου σταρ, δείχνει η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης και αυτή δεν αποκλείεται να είναι η πώληση του.

Η διοίκηση, αναγνωρίζει μεν την αξία του παίκτη, ταυτόχρονα όμως αντιλαμβάνεται πως οι προβληματισμοί του Ρονάλντο, προκαλούν αναταραχή στην ομάδα και στις τάξεις των φιλάθλων. Σύντομα, θα ακολουθήσει συνάντηση  Ρονάλντο - Μουρίνιο με σκοπό να ξεκαθαριστεί το τοπίο.

Στους κύκλους των "μερένγκες" πάντως,  οι φήμες αναφέρουν  πώς όποιος σύλλογος ορέγεται  να εντάξει τον CR7 στο δυναμικό του, θα πρέπει να υπολογίζει σε δαπάνη της τάξης των 200 εκατομμύρια ευρώ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, εκτός απο την κακή συμπεριφορά του παίκτη, αναλογίζεται και το γεγονός πως με τη νέα φορολογία, ο Ρονάντο θα της κοστίζει περίπου 23 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ποσό εξωπραγματικό για τη "βασίλισσα".

 

Οι δυο υποψήφιες ομάδες για τον Ρονάλντο, οι οποίες θα μπορούσαν να καλύψουν το ένα πέμπτο της ρήτρας του, δεν είναι άλλες απο την Ανζί και την Παρί Σεν Ζερμέν, παρόλα αυτά δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία επίσημη κρούση.