Γ.Ηρειώτης: Δεν γκρεμίζεται η Λεωφόρος, αιχμές για επώνυμους

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2012 12:06
Γ.Ηρειώτης: Δεν γκρεμίζεται η Λεωφόρος, αιχμές για επώνυμους

O εκ των υποψηφίων για τις επικείμενες εκλογές της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και ιδρυτικό της μέλος, Γιάννης Ηρειώτης, κατέστησε σαφές σε δηλώσεις του στο ΟΠΑΠ TV, πως η Λεωφόρος δεν γκρεμίζεται.

Το θέμα που έχει προκύψει με την ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού και το ενδεχόμενο κατεδάφισης της, έσπευσε να διευκρινίσει ο Γιάννης Ηρειώτης, ο οποίος και τόνισε πως δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα. Επιπλέον δικαιολόγησε και την μικρή συμμετοχή στην Παναθηναϊκή Συμμαχία, προφασιζόμενος έλλειψη πραγματικού ενδιαφέροντος από κάποιους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στις σχετικές ερωτήσεις: «Δεν έχει τα χρήματα ο Παναθηναϊκός για να είναι στο ΟΑΚΑ. Για εμάς τους Παναθηναϊκούς η Λεωφόρος σημαίνει πολλά. Ο περιορισμός των εσόδων είναι σημαντικό θέμα για την ΠΑΕ. Πιστεύω πως το αίτημα για επιστροφή στη Λεωφόρο είναι δίκαιο. Αν θέλουν να κάνουν πράσινο πάρκο τη Λεωφόρο να προχωρήσουν τις διαδικασίες για να πάει ο Παναθηναϊκός στο Βοτανικό. Γήπεδο δίνουμε, γήπεδο παίρνουμε. Δεν κατεδαφίζεται η Λεωφόρος.

Μου κάνει εντύπωση πως στον Παναθηναϊκό έχουν βάλει μόνο 24 άτομα πάνω από 4.000 ευρώ. Οι λόγοι μπορεί να είναι το ότι δεν έχουν έντονο ενδιαφέρον και ειλικρινή αγάπη για τον Παναθηναϊκό. Και μιλάω για συγκεκριμένες περιπτώσεις.»