Σάλκε: Ανανεώθηκε η χορηγική στήριξη των τοπικών τραπεζών

Marketing Sports Τετάρτη, 09 Απριλίου 2014 11:38
Σάλκε: Ανανεώθηκε η χορηγική στήριξη των τοπικών τραπεζών

ΜΟΝΟ ΣΤΟ "S&B": Η Σάλκε ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με δύο τράπεζες της περιοχής του Ρουρ, τις Volksbank Ruhr-Mitte και VR-Bank Westmünsterland.

Οι δύο εταιρείες βρίσκονται στο «καλάθι χορηγών» της γερμανικής ομάδας από το 2003. Η νέα συμφωνία ανανεώνει την συνεργασία μέχρι το καλοκαίρι του 2018. Αυτό που αλλάζει είναι η απόφαση των τραπεζών να ανέβουν και μία θέση στην χορηγική κλίμακα του συλλόγου. Από την τέταρτη βαθμίδα ανέβηκαν στην τρίτη. Οι οικονομικές λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές.

Η συμφωνία επιτρέπει στις δύο εταιρείες να διαφημίζονται στις οθόνες του Veltins-Arena καθώς και να χρησιμοποιούν το όνομα και το σήμα της ομάδας για να προωθούν τα προϊόντα τους στα μέσα. Επιπροσθέτως, συνεχίζεται η έκδοση της ειδικής πιστωτικής κάρτας για τους φίλους των «Βασιλικών Μπλε».

Η Σάλκε απολαμβάνει σημαντική άνθηση σε οικονομικό και αγωνιστικό επίπεδο. Μπορεί να μην έχει την δυνατότητα να κοντράρει το γερμανικό μεγαθήριο που λέγεται Μπάγερν ή την πολύ ισχυρή Ντόρτμουντ, όμως βρίσκεται μόνιμα στις υψηλές θέσεις και συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έτσι έχει καταφέρει να αυξήσει τα έσοδα της και να βρίσκεται στην 13η θέση της λίστας με τις πλουσιότερες ποδοσφαιρικές ομάδες.