Αναγέννηση Γιαννιτσών: Διαρκείς επαφές με υποψήφιους επενδυτές

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012 13:08
Αναγέννηση Γιαννιτσών: Διαρκείς επαφές με υποψήφιους επενδυτές

Διαρκείς επαφές με υποψήφιους επενδυτές έχουν οι άνθρωποι της Αναγέννησης Γιαννιτσών, συζητώντας το ενδεχόμενο μεταβίβασης των μετοχών.

Φερόμενος ως υποψήφιος επενδυτής για την ομάδα της Πέλλας, εμφανίζεται να είναι ο Σάκης Καράμπελας. Ο επιχειρηματίας δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή, και έχει διατελέσει στο παρελθόν πρόεδρος της ομάδας, ενώ εμφανίζεται να έχει τη στήριξη του δημάρχου, Σωκράτη Καζαντζίδη.

Οι επαφές με τον νυν πρόεδρο της ΠΑΕ, Λάκη Καραογλανίδη, συνεχίζονται και οι συζητήσεις επικεντρώνονται στην οικονομική κατάσταση του συλλόγου.

Οι άνθρωποι της Αναγέννησης, έχουν ενημερώσει τον κ. Καράμπελα για το ύψος των χρεών της ομάδας, οι οποίες φθάνουν τις 230.000 ευρώ. Συγκεκριμένα, 180.000 ευρώ ανέρχονται οι οφειλές προς το Δημόσιο, ενώ 50.000 ευρώ υπολογίζονται τα χρέη προς τρίτους.

Υπάρχει μία συγκρατημένη αισιοδοξία για την θετική έκβαση των διαπραγματεύσεων, όμως, θα πρέπει να περιμένουμε λίγο για να δούμε αν θα έχει αίσιο τέλος η μεταβίβαση της ομάδας σε νέο επενδυτή.