Τέννις: Νέα χορηγική συμφωνία με την Έλαστρον

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012 16:28
Τέννις: Νέα χορηγική συμφωνία με την Έλαστρον

H σύναψη σημαντικών χορηγικών συμφωνιών στις μέρες αποτελεί σίγουρα είδηση. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για αθλητική χορηγία, όπως η συγκεκριμένη της εταιρείας επεξεργασίας προϊόντων χαλυβουργίας "Ελαστρον" πρός την ομοσπονδία τέννις. 

Η εταιρεία, που εδρεύει στον Ασπρόπυργο, ανέλαβε εξ΄ολοκλήρου τη χρηματοδότηση δύο διεθνών πρωταθλημάτων της σειράς Futures, 10.000 δολαρίων το καθένα, που θα πραγματοποιηθούν το 2013. 

Πρόκειται για τουρνουά Ανδρών και ένα Γυναικών, τα οποία θα φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις «Les Raquettes», στην Θέρμη Θεσσαλονίκης και θα χρηματοδοτηθούν εξ ολοκλήρου από τον Παναγιώτη Σίμο,  Πρόεδρο της εισηγμένης στο Χρηματιστήριο εταιρίας, Έλαστρον.

Η συμφωνία κλείστηκε στα γραφεία της εταιρίας στον Ασπρόπυργο, μετά από συνάντηση που είχαν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Σπύρος Ζαννιάς και ο Πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής της Ε.Φ.Ο.Α., Παντελής Κουτσοθανάσης με τον Πρόεδρο της  Έλαστρον,Παναγιώτη Σίμο και τον Ανδρέα Ζουριδάκη, Διευθυντή της εγκατάστασης τένις «Les Raquettes», στην Θέρμη Θεσσαλονίκης.

Αυτή είναι μόνο η αρχή, καθώς  θα ακολουθήσει και άλλη συνάντηση, για πλέον διευρυμένη συνεργασία, μεταξύ των δύο πλευρών.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εξέλιξη αυτή ο κ. Ζαννιάς τόνισε:

«Είναι γνωστή η αγάπη του κ. Παναγιώτη Σίμου για το Τένις, αλλά και για τον Αθλητισμό γενικότερα. Την απέδειξε με την θαυμάσια εγκατάσταση που δημιούργησε στην Θέρμη και την αποδεικνύει με την ευγενική χορηγία των 20.000 ευρώ, για την υλοποίηση των δύο Διεθνών Πρωταθλημάτων, που θα βοηθήσουν Ελληνίδες αθλήτριες και Έλληνες αθλητές να κερδίσουν βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη του Τένις. Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. και της οικογένειας του Τένις, τον ευχαριστώ θερμά.»