ΠΑΣ Γιάννινα: Προσέφυγε και... έφυγε ο Πατσατζόγλου

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012 16:31
ΠΑΣ Γιάννινα: Προσέφυγε και... έφυγε ο Πατσατζόγλου

Ο Χρήστος Πατσατζόγλου κατέθεσε προσφυγή στην ΕΠΟ για οφειλές του ΠΑΣ Γιάννινα ύψους 230.000 ευρώ. Εξαφανισμένος από τα Ιωάννινα ο παίκτης.

Ο 33χρονος αμυντικός του «Άγιαξ της Ηπείρου» συμμετείχε κανονικά στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής, ωστόσο το απόγευμα της ίδιας ημέρας απεστάλη από την ΕΠΟ στα γραφεία του ΠΑΣ στην Ανατολή Ιωαννίνων μία προσφυγή του παίκτη για μία δόση συμβολαίου της τάξης των 25.000 ευρώ, η οποία έχει καθυστερήσει να φτάσει στον τραπεζικό λογαριασμό του Πατσατζόγλου περίπου δέκα ημέρες.

Σύμφωνα με το νόμο, σε τέτοιες περιπτώσεις, οι ποδοσφαιριστές μπορούν να διεκδικήσουν δικαστικά το υπόλοιπο του συμβολαίου τους επί δύο.

Έτσι, ο Χρήστος Πατσατζόγλου, του οποίου το συμβόλαιο λήγει στις 30/06/2013, διεκδικεί το ποσό των 230.000 ευρώ από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο «Πάτσα» απουσίασε από τη σημερινή πρωινή προπόνηση της ομάδας, παρόλο που ο Γιαννης Χριστόπουλος τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον σημερινό αγώνα με τον ΟΦΗ στους «Ζωσιμάδες».

Ανακοίνωση επί του θέματος εξέδωσε η ΠΑΕ των Ιωαννιτών, με την οποία εκφράστηκε ο έντονος προβληματισμός των διοικούντων για την απουσία του παίκτη από την πρωινή προπόνηση, ενώ «συμμετείχε κανονικά, καθ' όλη την εβδομάδα, σε όλες τις προπονήσεις και υπολογιζόταν στα πλάνα του προπονητή μας για τον σημερινό αγώνα».

Όπως όλα δείχνουν, ο Πατσατζόγλου έχει ήδη μαζέψει τα πράγματά του και είναι έτοιμος να αναχωρήσει για την Αθήνα, θέτοντας εαυτόν εκτός ομάδας.

Στη θέση του 33χρονου ποδοσφαιριστή στην αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε εσπευσμένα ο Μιχάλης Αυγενικού.