Ο Χερέρα ανακοινώθηκε από την Μάντσεστερ, έναντι 36 εκατ. ευρώ

Managers - Μετεγγραφές Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014 22:48
Ο Χερέρα ανακοινώθηκε από την Μάντσεστερ, έναντι 36 εκατ. ευρώ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Άντερ Χερέρα, τον οποίο ήθελε διακαώς ο νέος προπονητής του Λουϊς Φαν Χάαλ, ώστε να ξεκινά απ΄αυτόν η γραμμή των μέσων στους «μπέμπηδες».


Τον 24χρονο Βάσκο διεθνή μέσο, με τις ελπίδες και τους νέους της Ισπανίας, που έκανε εντυπωσιακό πρωτάθλημα φέτος με την Ατλέτικο Μπιλμπάο του Βαλβέρδε, παρουσίασε στους εκπροσώπους του τύπου, ο «θρύλος» της Γιυονάϊτεντ, Μπόμπι Τσάρλτον.


Ο Αντερ Χερέρα ήθελε τόσο πολύ να πάει να παίξει στους «μπέμπηδες» και να τεθεί άμεσα στην διάθεση του «στρατηγού» Λουϊς Φαν Χάαλ, αφού πλήρωσε μόνος του την ρήτρα αποδέσμευσης στην Ατλέτικ με 36 εκατομμύρια ευρώ, πήρε την ελευθέρας και πήγε να υπογράψει χωρίς χρονοτριβή στην Μάντσεστερ Γθιουνάϊτεντ. 


Πρόλαβε μάλιστα την αλλαγή του μήνα, καθώς η ρήτρα αποδέσμευσης του, θα ανέβαινε κατά 4 εκατομμύρια από την 1η Ιουλίου, οπότε και με την …συνδρομή της νέας του ομάδας, έλυσε την συνεργασία του, με την ομάδα της γενέτειράς του, για να γίνει ο παίκτης κλειδί της νέας Μάντσεστερ, ήτοι ο Ρόμπσον του Φαν Χάαλ, ή αν θέλετε ο Σβαϊνστάϊγκερ του Ολλανδού στους μπέμπηδες.