Κλείνει το κολυμβητήριο Ορεστιάδας!

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012 12:16
Κλείνει το κολυμβητήριο Ορεστιάδας!

Σταματάει την λειτουργία του το κολυμβητήριο της Ορεστιάδας, καθώς δεν υπάρχουν χρήματα για την συντήρησή του.

Δύο χρόνια μετά τα εγκαίνια του, το κολυμβητήριο της Ορεστιάδας είναι αναγκασμένο να σταματήσει την λειτουργία του, λόγω έλλειψης χρημάτων για την συντήρησή του.

Το γεγονός κατήγγειλαν οι υπεύθυνοι του κολυμβητικού όμιλου "Νηρέας" τονίζοντας πως αν δεν βρεθεί άμεση λύση, οι αθλητές θα αναγκαστούν να προπονούνται στο κολυμβητήριο της Αδριανούπολης, που απέχει μόλις τριάντα χιλιόμετρα από την Ορεστιάδα.

Ο πρόεδρος του του Κολυμβητικού Ομίλου Ορεστιάδας, κ. Οδυσσέας Ρετσίδης, σχολιάζοντας το αναγκαστικό κλείσιμο του κολυμβητηρίου, σημείωσε:

"Λαμβάνοντας υπόψη την ιδιαιτερότητα της ακριτικής περιοχής μας η οποία απέχει πολλά χιλιόμετρα από τα μεγάλα αστικά κέντρα, θα θέλαμε να συνδράμετε στην προσπάθειά μας να μη διακόψει τη λειτουργία του το κολυμβητήριο, αλλιώς θα αναγκαστούμε να αποδεχτούμε την επίσημη πρόταση του Κολυμβητικού Συλλόγου Αδριανούπολης Τουρκίας να προπονηθούν οι αθλητές μας στη γείτονα χώρα και μάλιστα δωρεάν".

Είναι τραγικό, για μία χώρα που γέννησε τους Ολυμπιακούς αγώνες και τους φιλοξένησε πριν 8 χρόνια, να φτάνει στο σημείο να μην μπορεί να συντηρήσει ένα κολυμβητήριο μιας ακριτικής πόλης, όπως η Ορεστιάδα.