Έκοψαν το νερό στη Βάσκο Ντε Γκάμα!

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012 15:21
Έκοψαν το νερό στη Βάσκο Ντε Γκάμα!

Το νερό... νεράκι είπαν στην ομάδα της Βάσκο Ντε Γκάμα καθώς η δημόσια εταιρεία ύδρευσης την περασμένη Πέμπτη έκοψε το νερό στο γήπεδο της Βάσκο Ντα Γκάμα, το Σάο Ζανουάριο. 

Η διοίκηση της ομάδας δεν έχει πληρώσει τον λογαριασμό από τον Ιούνιο και το χρέος που μαζεύτηκε φτάνει ήδη τα 1.336.230,19 δολάρια, ποσό που δεν αναγνωρίζουν στον σύλλογο γι' αυτό τον λόγο έχουν διαμαρτυρηθεί στην εταιρεία ζητώντας την επανασύνδεση του νερού. Όμως χωρίς νερό δεν γίνεται δουλειά και η διοίκηση αποφάσισε να νοικιάσει μία υδροφόρα, η οποία γεμίζει τις δεξαμενές του γηπέδου με 60.000 λίτρα, δηλαδή όσες είναι οι καθημερινές ανάγκες των γηπεδικών της εγκαταστάσεων.

Ο αντιπρόεδρος της νομικής υπηρεσίας της Βάσκο, Ανιμπάλ Ρουξινόλ δήλωσε: «Η Βάσκο πλήρωνε 108.000 δολάρια τον μήνα και τώρα το ποσό έφτασε στις 300.000! Μιλάμε για αδικαιολόγητη αύξηση 150%» σχολίασε, ενώ από την πλευρά της η εταιρεία δηλώνει ότι συμφώνησε με τη διοίκηση της ομάδας για αποπληρωμή του χρέους σε δόσεις, κάτι που τήρησαν οι Βραζιλιάνοι και γι' αυτό προχώρησε σε διακοπή της ύδρευσης! Τελικά δεν συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα αυτά...