Ξεπερνούν κάθε προσδοκία στον εμπορικό τομέα οι Ολυμπιακοί του Tόκιο

Global Sports Business Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015 19:30
Ξεπερνούν κάθε προσδοκία στον εμπορικό τομέα οι Ολυμπιακοί του Tόκιο

H οργανωτική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020 εξασφάλισε κι άλλη χορηγία, φτάνοντας πλέον τους 13 χρυσούς χορηγούς. Αυτή τη φορά η συμφωνία είναι με την κτηματομεσιτική εταιρεία, Mitsui Fudosan.

H Mitsui Fudosan είναι η τέταρτη ιαπωνική εταιρεία που υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας, μετά τις Asics, Mizuho και Sumitomo Mitsui. Ο στόχος των διοργανωτών για έσοδα 1,27 δις από τους χρυσούς χορηγούς ξεπεράστηκε κατά 300 εκατ. ευρώ, ενώ το ποσό αναμένεται να αυξηθεί κι άλλο.

“Η εμπλοκή της Mitsui Fudosan, η οποία είναι μια από τις κορυφαίες ιαπωνικές εταιρείες θα έχει πολύ σημαντική επιρροή, όσον αφορά την επιτυχημένη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020. Ως συνεργάτης του Tokyo 2020 στην ανάπτυξη της πόλης, η Mitsui Fudosan θα μας βοηθήσει με πολύτιμες συμβουλές και βοήθεια, στην προσπάθεια που κάνουμε να δημιουργήσουμε ένα φιλόξενο και άνετο περιβάλλον για τους επισκέπτες μας”, δήλωσε ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του Tokyo 2020, Γιοσίρο Μόρι.

Υπενθυμίζεται ότι στην ομάδα τω χρυσών χορηγών της διοργάνωσης ανήκουν και οι Nomura, JX Nippon Oil & Energy Corporation, Fujitsu, NEC, Nippon Telegraph and Telephone Corporation, Canon, Asahi Breweries, Nissay, Marine Nichido, Asics, Mizuho και Sumitomo Mitsui.