Η Jordan Brand, στοχεύει και στο γυναικείο κοινό, με αποκλειστικά προϊόντα!

Global Sports Business Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015 13:30
Η Jordan Brand, στοχεύει και στο γυναικείο κοινό, με αποκλειστικά προϊόντα!

Η αθλητική εταιρεία Jordan Brand, που φέρει το όνομα του κορυφαίου μπασκετμπολίστα όλων των εποχών, του Μαικλ Τζόρνταν και είναι θυγατρική της Nike, σχεδιάζει να μετατοπίσει λίγο την προσοχή της από το αντρικό κοινό, στο οποίο στηρίζεται, δημιουργώντας προϊόντα μόνο για γυναίκες! Απώτερος στόχος ο διπλασιασμός του τζίρου της στα 4,5 δισ. δολάρια.

Τα αθλητικά παπούτσια (κυρίως του μπάσκετ) Jordan είναι ευρέως γνωστά και ιδιαίτερα δημοφιλή ανάμεσα στους καταναλωτές, με τον πελατειακό πυρήνα της συγκεκριμένης μάρκας να είναι οι άντρες.

Σε μία προσπάθεια να διπλασιάσουν τις πωλήσεις τους, οι άνθρωποι της Jordan αλλά και τη μητρικής Nike, επιθυμούν να αυξήσουν τον αριθμό των γυναικών που γνωρίζουν και αγοράζουν τα προϊόντα της.

Στο πλαίσιο αυτό, γνωστοποιήθηκε πως στο επόμενο διάστημα θα τεθούν στην κυκλοφορία σνίκερς, που θα βγουν μόνο σε μικρά νούμερα, αφού θα προορίζονται για γυναίκες.

Εκτός από τις δεσποινίδες και τις κυρίες, η Jordan Brand θέλει να επεκταθεί και σε άλλους «αχαρτογράφητους», για εκείνη, τομείς, όπως τα προϊόντα τρεξίματος και ποδοσφαίρου.