ΟΦΗ: Βρέθηκε η άκρη με τις προσφυγές

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012 19:56
ΟΦΗ: Βρέθηκε η άκρη με τις προσφυγές

«Κάλλιο αργά παρά ποτέ», είναι η φράση που θα μπορούσε να χαρακτηρίσει την ΠΑΕ ΟΦΗ, η οποία κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τους 9 ποδοσφαιριστές που είχαν καταθέσει προσφυγές.

Οι άνθρωποι της ομάδας της Κρήτης, ήρθαν σε συμβιβασμό με τον νομικό εκπρόσωπο, Κίμωνα Ευαγγελάτο, και απομένουν πλέον οι υποθέσεις των Χόρχε Λόπεζ, Ζόρντι Λόπεζ, Γιώργου Γεωργίου και Γιάννη Χατζηνικολάου.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Μάνθος Πουλινάκης, συμφώνησε με τους ποδοσφαιριστές να πάρουν το μεγαλύτερο μέρος από το τηλεοπτικό συμβόλαιο μέσα στις επόμενες ημέρες με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί το προγραμματισμένο για σήμερα δικαστήριο.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι την Δευτέρα (24/09) εκδικάστηκαν τρεις ακόμη προσφυγές κατά του ΟΦΗ που αφορούν τoυς πρώην παίκτεςς της ομάδας, Άρη Γαλανόπουλο, Ζέλικο Κάλαϊτζιτς και Κένταλ Ουκάρ. Όσον αφορά την περίπτωση του Γαλανόπουλου, του έχει επιδικαστεί το ποσό των 31.000 ευρώ, αλλά η ομάδα της Κρήτης έχει πάρει προθεσμία ώστε να καταθέσει υπομνήματα με καταλυκτική ημερομηνία τις 8 Οκτωβρίου, και μέχρι τότε η ΠΑΕ θα πρέπει να εντείνει τις προσπάθειές της με σκοπό να έρθει σε έναν συμβιβασμό με τον παίκτη προκειμένου να αποσύρει την προσφυγή του. Κάτι αντίστοιχο θα επιχειρήσει να κάνει και με τους υπόλοιπους.