Εξαφανίζονται οι φανέλες του Χέσκεϊ

Marketing Sports Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012 17:18
Εξαφανίζονται οι φανέλες του Χέσκεϊ

Ο Άγγλος επιθετικός Εμίλ Χέσκεϊ είναι το κεντρικό πρόσωπο των ημερών, καθώς οι φανέλες του έχουν κυριολεκτικά εξαφανιστεί από τις μπουτίκ της Νιουκαστλ Τζετς.

 

Η μεταγραφή του Εμίλ Χέσκεϊ στην αυστραλιανή Νιούκαστλ Τζετς έχει προκαλέσει παροξυσμό στους φιλάθλους του συλλόγου από την Αυστραλία, καθώς μέχρι στιγμής έχουν πωληθεί όλες οι φανέλες του Άγγλου επιθετικού, γι' αυτό το λόγο, το εμπορικό τμήμα του συλλόγου προχώρησε στην παραγωγή επιπλέον 5.000 εμφανίσεων προκειμένου να καλύψει την μεγάλη ζήτηση.

Ο ενθουσιασμός του κόσμου αποτυπώνεται εκτός από τις φανέλες, και στο γεγονός ότι τα μέλη που είναι εγγεγραμμένα στο σύλλογο αυξήθηκαν κατά 1.000.


Κατά ένα μεγάλο ποσοστό, η απόφαση του Εμίλ Χέσκεϊ να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι και να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας,οφείλεται και στην απόφαση του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο να συνεχίσει την καριέρα του στην "χώρα των καγκουρώ", όπως παραδέχθηκε ο άγγλος φορ.

Χαράς ευαγγέλια, λοιπόν, για τους διοικούντες της Νιούκαστλ Τζετς και απ' ότι φαίνεται το τμήμα μάρκετινγκ του συλλόγου θα έχει πολλή δουλειά...