Η Hyundai-Kia θέτει έναν στόλο 875 αυτοκινήτων στην υπηρεσία του Euro 2016!

Marketing Sports Τρίτη, 31 Μαΐου 2016 20:23
Η Hyundai-Kia θέτει έναν στόλο 875 αυτοκινήτων στην υπηρεσία του Euro 2016!

Σε τελετή που διεξήχθη στο Stade de France, στάδιο διεξαγωγής του EURO 2016 στις 10 Ιουλίου, η Hyundai-Kia παρέδωσε στη διοργάνωση τα κλειδιά 875 αυτοκινήτων της.

Η Hyundai Motor αποτελεί επίσημο συνεργάτη UEFA European Championship για 16 χρόνια και ανάμεσα στα αυτοκίνητα που θα προσφέρει στη διοργάνωση, υπάχρουν μοντέλα Genesis, Santa Fe, Tucson και i20.

Παράλληλα, ως επίσημος χορηγός  του τουρνουά, η KIA παρέχει έναν στόλο 447 οχημάτων, ανάμεσα στα οποία θα υπάρχουν τα μοντέλα Sportage crossover, Optima sedan, Sorento SUV, Carens compact MPV, Soul urban crossover και το αποκλειστικά ευρωπαϊκό μοντέλο cee'd model family, για τη μεταφορά των εθνικών ομάδων, των διαιτητών και των μελών VIP.

Στην παρουσίαση των οχημάτων, ο διευθυντής μάρκετινγκ της UEFA, Γκάι-Λορέν Επστάιν, δήλωσε: "Χάρη στη συνεργασία μας με τη Hyundai-Kia από το 2000, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της UEFA συνεχίζει να μεγαλώνει και έχει εγκαθιδρυθεί ως μία από τις σημαντικότερες αθλητικές διοργανώσεις στον κόσμο.

Όπως και εμείς, προσπαθούν να είναι οι καλύτεροι σε ό,τι κάνουν, το οποίο αποδεικνύεται από το στόλο που παρέχουν για να διευκολύνουν τις μετακινήσεις. Από τη μεριά μας ελπίζουμε να τους βοηθήσουμε να ενισχύσουν το όνομά τους στην αγορά".

Με το σλόγκαν αυτής της χρονιάς να είναι "Real Fans First", δηλαδή "πρώτα οι Αληθινοί Φίλαθλοι", η Hyundai επιχειρεί να έλθει πιο κοντά στους πελάτες της, με την Kia να διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων με αφορμή το EURO 2016.