Η Γιουβέντους «δένει» τον Ντιμπάλα έως το 2022, με 7 εκατ. το χρόνο

Managers - Μετεγγραφές Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017 11:37
Η Γιουβέντους «δένει» τον Ντιμπάλα έως το 2022, με 7 εκατ. το χρόνο

Σε πλήρη συμφωνία φέρονται να ήρθαν η διοίκηση της Γιουβέντους και ο Πάουλο Ντιμπάλα, προκειμένου να επεκτείνουν τη συνεργασία τους μέχρι το 2022.

Οι άνθρωποι της Γιουβέντους δεν περίμεναν το πρόσφατο ματς με την Μπαρτσελόνα για να διαπιστώσουν την αξία του Ντιμπάλα για αυτό και προσπαθούν εδώ και καιρό να του ανανεώσουν το συμβόλαιο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία η έκβαση των διαπραγματεύσεων ήταν θετική και ο Αργεντίνος επιθετικός θα συνεχίσει να φοράει και τα επόμενα χρόνια τη φανέλα της «Γηραιάς Κυρίας».

Ο 23χρονος άσος, που αυτή τη στιγμή εξακολουθεί να δεσμεύεται από συμβόλαιο μέχρι το 2020, που υπόγραψε ο 2015, όταν η Γιουβέντους τον απόκτησε από την Παλέρμο, θα υπογράψει νέο συμβόλαιο έως το 2022. Οι ετήσιες αποδοχές του θα είναι μεταξύ 7 και 7,5 περίπου εκατομμύρια ευρώ, όσα κερδίζει και ο συμπατριώτης του Γκονσάλο Ιγκουαίν.

Εκτιμάται πως η επισημοποίηση της συμφωνίας είναι θέμα χρόνου από πλευράς Γιουβέντους ενώ αυτό που θα πρέπει να τονιστεί είναι πως στο νέο αυτό συμβόλαιο δεν προβλέπονται ρήτρες αποδέσμευσης. Άρα όποιος θέλει να δοκιμάσει να αρπάξει τον Αργεντινό θα πρέπει να το κάνει μέσω πρότασης στους πρωταθλητές Ιταλίας.