Ο Ζλάταν μπαίνει στο κλαμπ των «Κόκκινων Διαβόλων», σε νέο διαφημιστικό σποτ (video)

Marketing Sports Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017 12:40
Ο Ζλάταν μπαίνει στο κλαμπ των «Κόκκινων Διαβόλων», σε νέο διαφημιστικό σποτ (video)

Για τη νέα του διαφημιστική καμπάνια το κρασί «Casillero del Diablo» αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τη συνεργασία του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και κυρίως τη δημοφιλία του Ζλαταν Ιμπραίμοβιτς, ο οποίος προσθέτει στο σώμα του ακόμα ένα τατουάζ και γίνεται μέλος του κλαμπ των θρυλικών «Κόκκινων Διάβολων».

Η χιλιανή οινοποιία Concha y Toro είναι από το 2010 ο επίσημος χορηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον χώρο του κρασιού, με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν στα τέλη του 2016 τη συνεργασία τους για ακόμα τρία χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια η εταιρεία διαφημίζει μέσω του συλλόγου το κρασί «Casillero del Diablo» (Ντουλάπι του Διαβόλου), το όνομα του οποίου σχετίζεται με το προσωνύμιο της Γιουνάιτεντ.

Στη νέα της καμπάνια η εταιρεία επιστρατεύει μερικούς από τους αστέρες του συλλόγου, συγκεκριμένα τους Ιμπραίμοβιτς, Κάρικ, Ντε Χέα, και Βαλένσια, καθώς και μερικές θρυλικές μορφές του παρελθόντος, τους Σερ Μπόμπι Τσάρλτον, Ντένις Λο και Άντι Κόουλ.

Το κόνσεπτ θέλει τον Σουηδό αστέρα να περνά τη διαδικασία μύησης προκειμένου να μπει στο κλαμπ των κορυφαίων στην ιστορία της Γιουνάιτεντ. Οι συμπαίκτες του οδηγούν τον Ζλάταν σε έναν μυστικό χώρο όπου του γίνεται ένα τατουάζ με το σήμα του συλλόγου και του κρασιού. Στη συνέχεια όλοι μαζί «Κόκκινοι Διάβολοι» απολαμβάνουν με ένα ποτήρι στο χέρι το «Casillero del Diablo».