Ο Άγιαξ κρατά στο εμπορικό του πρόγραμμα την Hublot και τον χορηγό φανέλας του

Marketing Sports Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017 13:28
Ο Άγιαξ κρατά στο εμπορικό του πρόγραμμα την Hublot και τον χορηγό φανέλας του

Δύο πολύ σημαντικά χορηγικά deal ολοκλήρωσε η διοίκηση του Άγιαξ. Η ωρολογοποιεία Hublot παραμένει επίσημος χρονομέτρης της ομάδας, ενώ η εταιρεία τηλεπικοινωνιών Ziggo παραμένει στην φανέλα του "Αίαντα".

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει ο Άγιαξ. Η ολλανδική ομάδα βρίσκεται ένα βήμα μακριά από τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ και διεκδικεί με την Φέγενορντ το πρωτάθλημα της χώρας.

Οι αγωνιστικές επιτυχίες είθισται να μετουσιώνονται σε εμπορικές. Έτσι ακριβώς γίνεται και στην περίπτωση του ''Αίαντα'', ο οποίος ανακοίνωσε δύο ανανεώσεις με χορηγούς του.

Η πρώτη αφορά τον επί 6 χρόνια συνεργάτη της ομάδας, την Hublot, η οποία θα παραμείνει επίσημη ωρολογοποιεία της, μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Η δεύτερη έχει να κάνει με τη χορηγία φανέλας. Η επίσης ολλανδική Ziggo, συμφώνησε να προβάλλεται και του χρόνου στην εμφάνιση του Άγιαξ. Το ετήσιο ποσό που πληρώνει από το 2014 η εταιρεία τηλεπικοινωνιών, για να διαφημίζεται μέσω της ομάδας του Άμστερνταμ, φτάνει τα 8 εκατ. ευρώ, κάτι που θα ισχύσει και στην επέκταση.

Επιπλέον, η εταιρεία θα στηρίξει και τη νεοσύστατη ομάδα eSports του Άγιαξ.