ΑΕΚ: Νέα «κιτρινόμαυρη» καμπάνια, για την προώθηση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017 20:42
ΑΕΚ: Νέα «κιτρινόμαυρη» καμπάνια, για την προώθηση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου

Μία ακόμα προσφορά της ΠΑΕ ΑΕΚ για όσους προτιμήσουν να κλείσουν θέση στο ΟΑΚΑ για τον επαναληπτικό ημιτελικό με τον Ολυμπιακό ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ισοτσελίδας της ομάδας, αποφεύγοντας την ταλαιπωρία και τις ουρές στα εκδοτήρια.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας που πραγματοποιεί η ΑΕΚ για την ενίσχυση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, μια νέα προσφορά περιμένει τους φίλους της. Οσοι προμηθευτούν μέσω του επίσημου site του συλλόγου (www.aekfc.gr) εισιτήριο για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, θα μπούν στην κλήρωση για ακόμα ένα δωρεάν. Ο διαγωνισμός «κλειδώνει» το μεσημέρι της Τρίτης (12:00) και αμέσως μετά θα ανακοινωθούν τα ονόματα των 21 τυχερών που την επομένη (26/4) θα έχουν στα χέρια τους ένα επιπλεόν «μαγικό χαρτάκι».

Ο συγκεκριμένος χαρακτηρισμός, μάλλον ταιριάζει... γάντι στη ρεβάνς της προσεχούς Τετάρτης, αφού η σημερινή καταμέτρηση της προπώλησης ξεπερνά τις 20.000, αριθμός εντυπωσιακός αν αναλογιστεί κανείς ότι η ζήτηση αυξάνεται όσο πλησιάζει η ημέρα του αγώνα.

Η ΑΕΚ θα συνεχίσει τις έξτρα παροχές στην κατεύθυνση της ενίσχυσης του ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Οι φίλοι της δείχνουν εξοικειωμένοι με τη νέα τεχνολογία και ειδικά για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, πάνω από το 40% των εισιτηρίων (8.500) έχουν διατεθεί διαδικτυακά.