Το γάλα ΝΟΥΝΟΥ παίζει μπασκετάκι με τον Δημήτρη Διαμαντίδη

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017 21:54
Το γάλα ΝΟΥΝΟΥ παίζει μπασκετάκι με τον Δημήτρη Διαμαντίδη

Το γάλα ΝΟΥΝΟΥ λανσάρει μία νέα μεγάλη καμπάνια στην οποία μεγάλος πρωταγωνιστής είναι το άθλημα του μπάσκετ. Το ρόλο του βασικού πρεσβευτή της όλης προσπάθειας ανέλαβε ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες αθλητές στην ιστορία του σπορ, ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Σε συνεργασία με το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, το ΝΟΥΝΟΥ παρουσίασε το πρόγραμμα «Ηρακλής». Στόχος αυτού του προγράμματος είναι να εκπαιδεύσει και ακόμα περισσότερο να κινητοποιήσει τα παιδιά να τρώνε πιο υγιεινά και να είναι πιο δραστήρια.

Κομμάτι αυτού του προγράμματος είναι και η καμπάνια «ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ» μέσω της οποίας η γνωστή μάρκα γαλακτοκομικών ευελπιστεί πως θα οδηγήσει τα παιδιά πιο κοντά στον αθλητισμό και συγκεκριμένα στο μπάσκετ. Το ΝΟΥΝΟΥ Μπασκετάκι δείχνει στα παιδιά, μέσα από ένα άθλημα και μια σειρά προκλήσεων, τις Μπασκετοπροκλήσεις, την οπτική της αθλητικής προσπάθειας

Το λανσάρισμα της καμπάνιας συνοδεύεται και με τηλεοπτικό σποτ, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο παλαίμαχος θρύλος του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ Δημήτρης Διαμαντίδης, συνοδευόμενος από τον Ηρακλή, τη μασκότ του ΝΟΥΝΟΥ Μπασκετάκι.

Για περισσότερες λεπτομέρειες πάνω σε ο,τι αφορά το ΝΟΥΝΟΥ Μπασκετάκι  επισκεφτείτε την ειδική ιστοσελίδα http://nounoubasketaki.gr/site/