Παρί Σεν Ζερμέν: Θέλουν να κάνουν «Παριζιάνο» τον Ρονάλντο

Managers - Μετεγγραφές Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2012 09:34
Παρί Σεν Ζερμέν: Θέλουν να κάνουν «Παριζιάνο» τον Ρονάλντο

Η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν σκοπεύει να διαθέσει όσα χρήματα χρειαστούν ώστε να αποκτήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Η προσπάθεια των Αράβων επενδυτών της Παρί να την κάνουν κορυφαία ομάδα της Ευρώπης συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Τα χρήματα δεν είναι κάτι που υπολογίζουν στην προσπάθειά τους αυτή, καθώς μετά τις πανάκριβες μετεγγραφές του καλοκαιριού, θέλουν να επενδύσουν ακόμη περισσότερα χρήματα. Ο μεγάλος στόχος αυτή τη φορά ακούει στο όνομα Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η Παρί Σεν Ζερμέν, θέλει να εκμεταλλευτεί τα προβλήματα στις σχέσεις του Πορτογάλου με τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης και να προχωρήσει στην πιο ακριβή και σημαντικότερη μετεγγραφή της ιστορίας της.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εμφανίζεται δυσαρεστημένος όσον αφορά στις απολαβές του και ζητάει να διπλασιαστούν οι μηνιαίες του απολαβές, από 250.000 σε 500.000 ευρώ!

Η ισπανική ιστοσελίδα sport.es αναφέρει, ότι η διοίκηση της ομάδας του Παρισιού έχει έρθει ήδη σε επαφή με τους μάνατζερ του Ρονάλντο και τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί καθώς οι ιδιοκτήτες από το Κατάρ, ότι θέλουν πολύ το αποκτούν χωρίς να λογαριάζουν τα χρήματα.