Εξασφάλισε χορηγό μανικιού η Σάλκε - Στα 20 εκατ. ευρώ το συνολικό deal!

Marketing Sports Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017 13:27
Εξασφάλισε χορηγό μανικιού η Σάλκε - Στα 20 εκατ. ευρώ το συνολικό deal!

Η Σάλκε είναι μία από τις πρώτες ομάδες της Μπουντεσλίγκα, η οποία θα αγωνίζεται από του χρόνου με χορηγό στο μανίκι της, καθώς ήρθε σε συμφωνία με το ηλεκτρονικό κατάστημα AllyouneedFresh. Στα 20 εκατ. τα έσοδα του συλλόγου.

Τον Δεκέμβρη του 2015, το S&B σας είχε ενημερώσει για την απόφαση της γερμανικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να επιτρέψει στις ομάδες της χώρας να τοποθετούν χορηγό στο μανίκι τους. Η λογιστική εταιρεία Hermes έχει συμβόλαιο με την Μπουντεσλίγκα και όλες οι ομάδες της την διαφήμιζαν, μέχρι και το ερχόμενο καλοκαίρι.

Από την σεζόν 2017/18 όμως, οι σύλλογοι θα μπορούν να έχουν και δεύτερο χορηγό στην φανέλας τους και η Σάλκε θα είναι μία εξ αυτών. Όπως ανακοίνωσε η ομάδα, το λογότυπο της AllyouneedFresh, θα μπει στο αριστερό μανίκι της φανέλας της, από την ερχόμενη σεζόν, μέχρι και το καλοκαίρι του 2021.

Μάλιστα, η συμφωνία αυτή περιλαμβάνει και ένα μοναδικό σκέλος και αφορά τις εμφανίσεις που θα αγοράζουν οι φίλοι του κλαμπ από του χρόνου. Στο λογότυπο του νέου χορηγού θα υπάρχει ένα ειδικό τσιπ, μέσω του οποίου θα μπορούν να κάνουν τις αγορές τους, κατά την επίσκεψή τους στο γήπεδο των Γερμανών, Veltins Arena!

Όσο για το οικονομικό σκέλος του deal, η εταιρεία αναμένεται να πληρώσει 5 εκατ. ευρώ, για κάθε χρόνο διαφήμισης, δηλαδή το συνολικό ποσό θα αγγίξει τα 20 εκατ. ευρώ!