Η βιομηχανία Yokohama πανηγυρίζει το πρωτάθλημα της Τσέλσι

Marketing Sports Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017 13:37
Η βιομηχανία Yokohama πανηγυρίζει το πρωτάθλημα της Τσέλσι

Ευχάριστες στιγμές για την οικογένεια της βιομηχανίας ελαστικών Yokohama σε όλο τον κόσμο προκάλεσε η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ από την Τσέλσι, λόγω του ότι η γνωστή εταιρεία είναι ο μεγάλος χορηγός του συλλόγου.

Πανηγυρικό κλίμα επικράτησε σε διάφορα ανά τον κόσμο γραφεία και εργοστάσια της Yokohama, όπου υπάλληλοι της ιαπωνικής βιομηχανίας πανηγύρισαν το γεγονός πως η Τσέλσι επέστρεψε στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου. Πέρα από όσους πραγματικά υποστηρίζουν το λονδρέζικο κλαμπ, χαρούμενοι ήταν και άλλοι άνθρωποι της εταιρείας, αφού το όνομά της συνδέεται με αυτό την Τσέλσι.

Η Yokohama είναι από το 2015 ο μεγάλος χορηγός της ομάδας του Αμπράμοβιτς, πληρώνοντας 40 εκατ. λίρες ετησίως για να έχει το λογότυπό της στο κέντρο της φανέλας των «Μπλε». Στόχος της μεγάλης αυτής συμφωνίας ήταν ενίσχυση της εταιρικής της εικόνας και η αναγνώριση του εμπορικού της σήματος σε παγκόσμια κλίμακα.

Με την Τσέλσι να κατακτά το πρώτο της πρωτάθλημα από όταν ξεκίνησε η σύμπραξη με την Yokohama (6ο συνολικά) οι άνθρωποι της εταιρείας είναι ευτυχείς για την εξαιρετική διαφημιστική προβολή που θα λάβει, για αυτό και έσπευσαν να δείξουν την ικανοποίηση τους μέσω φωτογραφιών και βίντεο.