Ο Λιονέλ Μέσι ετοιμάζει θεματικό πάρκο στην Κίνα, με το όνομά του!

Marketing Sports Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2017 20:29
Ο Λιονέλ Μέσι ετοιμάζει θεματικό πάρκο στην Κίνα, με το όνομά του!

Πολύ κοντά σε ένα εντυπωσιακό πρότζεκτ είναι ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος μέσω της εταιρείας του και ακόμα δύο μιντιακούς κολοσσούς, θα δημιουργήσουν στην Κίνα ένα ψυχαγωγικό πάρκο, με το όνομα Messi Experience Park!

Ο Λιονέλ Μέσι, τώρα και σε ...Πάρκο! Ναι, ο καλύτερος για πολλούς ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, ταξίδεψε στην Κίνα και αποκάλυψε επίσημα τα σχέδια της εταιρείας του, Leo Messi Management, η οποία σε συνεργασία με την ισπανική εταιρεία μάρκετινγκ Mediapro και τον κινεζικό όμιλο μίντια Phoenix Group, ετοιμάζουν ένα θεματικό πάρκο στην πόλη Ναντζίνγκ!

Το πρότζεκτ, με την ονομασία Messi Experience Park, θα ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό το 2019 και περιλαμβάνει 46.000 τετραγωνικά μέτρα εσωτερικών χώρων, μια έκταση 12,000 τμ με ειδικά διαμορφωμένους χώρους για ποδόσφαιρο και δημόσιους χώρους 25.000 τμ. Η τεχνολογία θα διαδραματίσει καίριο ρόλο σε αυτό πάρκο, αφού οι επισκέπτες θα μπορέσουν να συνδυάσουν αξιοθέατα τέχνης με χώρους για την πρακτική του ποδοσφαίρου.

Ο Μέσι θα βοηθήσει αυτό το θεματικό πάρκο με τις γνώσεις και την εμπειρία του, επιδιώκοντας να ενισχύσει τους δεσμούς μεταξύ της Ευρώπης και της Ασίας.

Τα σχέδια του πάρκου έχουν ξεκινήσει εδώ και 2 χρόνια και η Mediapro, μέσω της θυγατρικής της εταιρείας Exhibitions, θα αναλάβει την υλοποίηση. Η εν λόγω εταιρεία έχει ανάλογη εμπειρία, καθώς έχει συμβάλλει στην υλοποίηση παρόμοιων πάρκων, όπως το Μουσείο της Ρεάλ Μαδρίτης, το Μουσείο της Μίλαν, το μεγάλο θεματικό πάρκο της Ferrari (Ferrari Land Gallery) και το Camp Nou Experience της Μπαρτσελόνα.