Το STR8 Hero παίζει μπάσκετ στο AntetokounBros event

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017 11:52
Το STR8 Hero παίζει μπάσκετ στο AntetokounBros event

Την Κυριακή 25 Ιουνίου στην Αθήνα το STR8 Hero, η σειρά προϊόντων της γνωστής εταιρείας προσωπικής περιποίησης,  θα βρίσκεται στο AntetokounBros event 2017 προσφέροντας συναρπαστικές εκπλήξεις για όλους τους λάτρεις του μπάσκετ.

Το STR8 HERO θα βρίσκεται στα AntetokounBros events 2017 στην Αθήνα, τα οποία διοργανώνονται για δεύτερη χρονιά από το site eurohoops.net και τους αδελφούς Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο, και θα σε αναδείξει στον απόλυτο Hero του φετινού καλοκαιριού.

Δύο νικητές που έπαιξαν στην online πλατφόρμα του STR8 "Be the Hero you are" – ένας από την Αθήνα και ένας από την Θεσσαλονίκη- παρέα με έναν φίλο τους θα κερδίσουν μια μοναδική μπασκετική εμπειρία με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στα AntetokounBros Events 2017, μπροστά σε χιλιάδες θεατές. Οι εκπλήξεις, όμως, δεν τελειώνουν εδώ καθώς όλοι όσοι βρεθούν την Κυριακή 25 Ιουνίου στην Αθήνα στο ΟΑΚΑ, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις μοναδικές δραστηριότητες που θα προσφέρει το STR8.

Όλοι, πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του μεγάλου αγώνα των AntetokounBros, μπορούν να δοκιμάσουν τρελά τρίποντα και καρφώματα στα photobooths του STR8 και να τεστάρουν τις ικανότητες τους στο μπάσκετ. Παράλληλα, όλοι θα κερδίσουν μοναδικά προϊόντα περιποίησης STR8 Hero.

Η αδρεναλίνη θα ανέβει στα ύψη κατά τη διάρκεια του μεγάλου αγώνα των θρύλων του μπάσκετ, όπου ο νικητής της Be the Hero you are πλατφόρμας θα βιώσει έναν αγώνα εμπειρίας, μαζί με έναν φίλο του, παρέα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ενώ θα είναι ανάμεσα στους λίγους τυχερούς που θα βγάλουν φωτογραφίες με τον Greek Freak!