Σε στυλ… Ολλανδίας η νέα εμφάνιση της Λίβερπουλ

Marketing Sports Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017 11:00
Σε στυλ… Ολλανδίας η νέα εμφάνιση της Λίβερπουλ

Μία ιδιαιτέρως ξεχωριστή εμφάνιση ετοίμασαν οι σχεδιαστές της New Balance για να ολοκληρώσουν το σετ εμφανίσεων με το οποίο η Λίβερπουλ θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν.

Η αθλητική εταιρεία New Balance συνεχίζει να εμπνέεται από το ένδοξο παρελθόν της Λίβερπουλ, όσον αφορά τον σχεδιασμό των νέων εμφανίσεων του αγγλικού κλαμπ. Μετά από την κόκκινη εντός έδρας εμφάνιση που μένει πιστή στην παράδοση της ομάδας και την ασπρο-πράσινη εκτός έδρας εμφάνιση που θυμίζει την αντίστοιχη του 1996, και η τρίτη έχει τις καταβολές της στο παρελθόν.

Στη νέα εμφάνιση κυριαρχεί το πορτοκαλί χρώμα, τόσο σε φανέλα όσο και σε σορτσάκι, με τη Λίβερπουλ να είναι σίγουρο πως θα θυμίζει την εθνική Ολλανδίας, όποτε τη φορέσει. Το φωτεινό πορτοκαλί σπάει το μαύρο που χρησιμοποιείται για τα λογότυπα των χορηγών και το έμβλημα του συλλόγου, καθώς και κάποιες λεπτομέρειες σε γιακά και μανίκια.

 

 

Σίγουρα οι περισσότεροι θα εκπλήσσονται από τη συγκεκριμένη χρωματική επιλογή, οι φανατικοί φίλοι της ομάδας του μεγάλου λιμανιού, όμως, θα θυμούνται πως το ίδιο χρώμα (σε κάπως διαφορετικό τόνο) είχε επιλεγεί για την εκτός έδρας εμφάνιση της σεζόν 2000-01, που συνοδεύτηκε με την κατάκτηση τριών τίτλων.