Η Puma παρουσίασε τα τελευταία αγωνιστικά παπούτσια του Μπολτ

Marketing Sports Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2017 17:49
Η Puma παρουσίασε τα τελευταία αγωνιστικά παπούτσια του Μπολτ

Λίγες μέρες πριν την τελευταία συμμετοχή του Γιουσέιν Μπολτ σε επίσημους αγώνες, ο μεγάλος του χορηγός, η αθλητική εταιρεία Puma, παρουσίασε τα καινούργια του αγωνιστικά παπούτσια, ενώ δεν αποκλείεται να του δώσει υψηλόβαθμο πόστο στο εταιρικό της οργανόγραμμα.

Ο χρόνος καταφέρνει να πιάσει τους πάντες, ακόμα και τον γρηγορότερο άνθρωπο στην ιστορία του κόσμου. Στα 31 του ο Γιουσέιν Μπολτ θεωρεί πως ήρθε η ώρα να σταματήσει να αγωνίζεται, ολοκληρώνοντας την τεράστια καριέρα του με συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, που ξεκινά σήμερα (4/8) στο Λονδίνο (ο τελικός των 110μ. θα γίνει το βράδυ της Κυριακής).

Η εταιρεία με την οποία ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ έχει συνδυάσει περισσότερο το όνομά του είναι η Puma, η οποία είναι χορηγός του από όταν ήταν 15 ετών. Οι άνθρωποι της εταιρείας δε θα μπορούσαν να μην ετοιμάσουν κάτι ιδιαίτερο για τη συγκεκριμένη περίπτωση, για αυτό και δημιούργησαν ένα νέο, εντυπωσιακό μοντέλο παπουτσιών τρεξίματος αφιερωμένο στον Μπολτ.

 

 

Ακολουθώντας μία συνηθισμένη τους πρακτική στα ποδοσφαιρικά παπούτσια, οι σχεδιαστές της γερμανικής εταιρείας επέλεξαν διαφορετικό χρώμα για κάθε παπούτσι. Το δεξί θα είναι μοβ με πράσινα κορδόνια, ενώ το αριστερό θα είναι χρυσό με μοβ κορδόνια. Επιπροσθέτως, στα παπούτσια είναι γραμμένο (από μία λέξη σε κάθε παπούτσι) το σλόγκαν «Forever Fastest» (Για Πάντα ο Ταχύτερος).

Το να φτιάχνει μία εταιρεία αθλητικά παπούτσια μόνο για εσένα αποτελεί ιδιαίτερη τιμή, ωστόσο είναι σίγουρο πως ο κάτοχος των 19 χρυσών Ολυμπιακών και Παγκόσμιων μεταλλίων ένιωσε περισσότερο την ευγνωμοσύνη της Puma όταν διάβασε τη συνέντευξη του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας, Μπγιόρν Γκούλντεν, στην οποία αναφέρει πως προτίθεται να τον κάνει επικεφαλής του τμήματος της Puma την Καραϊβική.