Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πανιώνιος: Νηστικό αρκούδι... χορεύει, αλλά για πόσο;

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2012 09:52
Πανιώνιος: Νηστικό αρκούδι... χορεύει, αλλά για πόσο;

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ Πανιώνιος από την αρχή της χρονιάς, συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς και ταλανίζουν την ομάδα, παρά την καλή πορεία που πραγματοποιεί στο πρωτάθλημα.

Η πορεία του «Ιστορικού» στη φετινή Σούπερ Λιγκ είναι πολύ καλή, αφού η ομάδα μετράει τέσσερις νίκες σε πέντε αγώνες. Ο Πανιώνιος, βρίσκεται στη δεύτερη θέση έχοντας συγκεντρώσει 12 βαθμούς. Όμως, η πορεία πρωταθλητισμού που πραγματοποιεί εντός αγωνιστικού χώρου, δεν μπορεί να συγκριθεί με την πορεία που ακολουθούν τα οικονομικά του.

Η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών, υπαλλήλων, φροντιστών και γενικότερα όλων όσων ασχολούνται ενεργά με τον σύλλογο παραμένουν απλήρωτοι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η συνάντηση της Δευτέρας (1/10) με τον οικονομικό διευθυντή της ΠΑΕ Βαγγέλη Σουφλέρη, δεν είχε κάποιο αποτέλεσμα πέραν των υποσχέσεων που μοιράστηκαν, καθώς όπως τους εξήγησε, η ομάδα έχει μηδαμινά έσοδα σε αντιδιαστολή με τα έξοδά της που είναι αρκετά.

Πάντως, ο Βαγγέλης Σουφλέρης υποσχέθηκε ότι θα γίνει προσπάθεια ώστε να υπάρξουν πληρωμές προς όλους όσο το δυνατό συντομότερα.