Ευχές του FF Group στην Εθνική, για μία καλή πορεία στο Ευρωμπάσκετ

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2017 18:34
Ευχές του FF Group στην Εθνική, για μία καλή πορεία στο Ευρωμπάσκετ

Μία ημέρα πριν την πρεμιέρα της Εθνικής Ελλάδας στο Ευρωμπάσκετ, ο όμιλος FF Group, Επίσημος Χορηγός της, ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα.

Ο Όμιλος FF Group εύχεται Καλή Επιτυχία στην Εθνική Ελλάδας, που αύριο (31/8, 16:30) δίνει τον πρώτο της αγώνα στον Α’ Όμιλο του Eυρωμπάσκετ 2017.

H GSA, εταιρεία του ομίλου και εδώ και λίγο καιρό επίσημος προμηθευτής αθλητικού υλικού των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ, ελπίζει και εύχεται το καλοκαίρι του 2017 να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο. Με ένα μετάλλιο και γιατί όχι, ακόμη και με το τρόπαιο του Πρωταθλητή Ευρώπης.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

"Ο Ομιλος FF Group, επίσημος προμηθευτής αθλητικού υλικού των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ, εύχεται καλή τύχη στην Εθνική μας Ομάδα που αύριο δίνει τον πρώτο της αγώνα στον Α' Όμιλο του Ευρωμπάσκετ 2017. Είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε από κοντά την προετοιμασία της Εθνικής, μέσα από τα τουρνουά Πάτρας και Ακρόπολις, για να διαπιστώσουμε το πάθος και την επιμονή όλων των παικτών για την κατάκτηση των υψηλότερων βάθρων.

Ο Ομιλος FF Group στηρίζει την Εθνική Ομάδα τόσο για το αγωνιστικό ήθος που κάθε παίκτης επιδεικνύει στο παρκέ, τιμώντας τη φανέλα που φοράει, όσο και για το ελπιδοφόρρο μήνυμα που μεταδίδει σε όλο τον κόσμο μέσα από τις επιτυχημένες προσπάθειές τους, με σύμμαχο την ευγενή άμιλλα.

Με το πέρας του χρόνου έχουμε διακρίνει ότι κάθε επιτυχημένη πορεία μέσα σε έναν στίβο, είτε αυτός είναι αθλητικός, είτε επιχειρηματικός, στηρίζεται στη συλλογική προσπάθεια, το πάθος και την επιμονή. Με κοινό μας λοιπόν χαρακτηριστικό την αγωνιστικότητα, ο Όμιλος FF Group στηρίζει κάθε αξιόλογη προσπάθεια που προάγει το Ελληνικό επιχειρείν και ευ αγωνίζεσθαι σε όλο τον κόσμο".

 

Διαβάστε επίσης: H EKO εύχεται καλή επιτυχία στην Εθνική Ανδρών, ενόψει του Ευρωμπάσκετ 2017