ΚΑΕ Παναθηναϊκός και Toyo Tires παρουσίασαν τη νέα χορηγική τους συνεργασία

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2017 15:23
ΚΑΕ Παναθηναϊκός και Toyo Tires παρουσίασαν τη νέα χορηγική τους συνεργασία

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός παρουσίασε τη χορηγική της συνεργασία με την εταιρεία ελαστικών Toyo Tires, η οποία θα προβάλλεται στο κάτω μέρος της εμφάνισης των ''πράσινων''.

Πριν δύο μήνες, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωνε την έναρξη της συνεργασίας της με την Toyo Tires. Η γνωστή εταιρεία ελαστικών συμφώνησε να ''μπει'' στο σορτσάκι της ομάδας και σήμερα ήταν η ημέρα της επίσημης παρουσίασης.

Από την πλευρά της ΚΑΕ -μεταξύ άλλων-, το παρών έδωσε ο Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος μάλιστα έκλεψε την παράσταση με μία ατάκα του για το νέ χορηγό! Συγκεκριμένα, έκανε έναν διαφορετικό παραλληλισμό με την... Λέστερ και ευχήθηκε να είναι το ίδιο γούρικος ο χορηγός, όπως ήταν και πρόπερσι με την αγγλική ομάδα!

«Είμαι πολύ ευτυχής που είμαι εδώ, ειδικά με τους νέους μας συνεργάτες. Θέλω να συγχαρώ την ομάδα για τη συνεργασία. Η Toyo είναι μέλος της οικογένειάς μας και την καλωσορίζω. Πιστεύω πολλές από τις αξίες όπου στηρίζεται, τις μοιραζόμαστε. Ελπίζω να έχουν την ίδια επιτυχία όπως όταν ξεκίνησαν στη Λέστερ, που πήρε το πρωτάθλημα κόντρα σε όλα τα προγνωστικά. Ελπίζω κι εμείς κόντρα σε όλα να βάλουμε το έβδομο αστέρι» ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Σε ερώτηση για το αν θα είναι πιο γρήγορη η ομάδα με τα νέα «ελαστικά», ήτοι τα νέα αποκτήματα, ο Καταλανός προπονητής, τόνισε: «Ευχαριστούμε όλα τα ελαστικά που είχαμε πέρυσι. Τόσο σε αυτά που συνεχίζουν, όσο και σε αυτά που δεν συνεχίζουν. Τώρα έχουμε κάποια νέα ελαστικά που πρέπει να τα προσαρμόσουμε σε εμάς. Να δούμε πως νιώθουμε οδηγώντας τα και να κατορθώσουμε ένα τελικό όχημα. Πέρυσι ήμασταν πολύ γρήγοροι, περισσότερο από την ποιότητα και φέτος θα προσπαθήσουμε να είμαστε ακόμα πιο γρήγοροι».

Από τη πλευρά του, ο Άρης Χριστόπουλος, εμπορικός διευθυντής της «πράσινης» ΚΑΕ, είπε: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι να συνεργαζόμαστε με εταιρίες πρωταθλήτριες στον τομέα τους. Η ΚΑΕ συνεχίζει να επενδύει στο μπάσκετ και οι εταιρίες αναγνωρίζουν την προσπάθειά μας. Θέλουμε μαζί να μείνουμε στην κορυφή».

Στη συνεχεία, τον λόγο πήρε ο Μάικ Ρίγκναλ (Marketing Director της Toyo), ο οποίος υποστήριξε:"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι εδώ για να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας. Η εταιρεία μου η Toyo είχε ιδρυθεί το 1945 και μέχρι τότε ο Παναθηναϊκός ήταν ήδη 26 ετών. Από το 1945 η Toyo ήταν μία εταιρεία έχει μεγαλώσει τόσο ώστε να απασχολεί 12 χιλιάδες κόσμο. Είμαστε 13η εταιρεία στον κόσμο, 7η στις ΗΠΑ αλλά θέλουμε να μεγαλώσουμε ακόμα περισσότερο. Προκειμένου να το πετύχουμε αυτό στόχος μας ήταν να βρούμε επιδραστικούς συλλόγους σε κάθε χώρα που θα μας βοηθήσουν να το πετύχουμε. Στην Ελλάδα ο συνεργάτης μας που μας συμβουλεύει μάς είπε ότι θα έπρεπε να επενδύσουμε στο μπάσκετ.

Υπό αυτό το πρίσμα ο Παναθηναϊκός ήταν η προφανής επιλογή ως προς ποια ομάδα θα επιλέγαμε. Στόχος μας είναι το όνομα των ελαστικών Toyo να μπει σε κάθε νοικοκυριό στη χώρα και νομίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που θα πρέπει να μας βοηθήσει να το πετύχουμε. Είμαι Βρετανός, στην Αγγλία δεν παίζουμε πολύ μπάσκετ οπότε έπρεπε να κάνω κάποια έρευνα. Είδα ότι ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ επιτυχημένη ομάδα, ίσως η πιο σπουδαία και με τις περισσότερες διακρίσεις στην Ευρώπη, με 36 Πρωταθλήματα, 17 Κύπελλα και έξι ευρωπαϊκά τρόπαια.

Η εταιρεία μου κατασκευάζει μερικά από τα πιο προηγμένα ελαστικά κι αυτό το κάνω επενδύοντας σε προηγμένες τεχνολογίες. Βλέπουμε ότι υπάρχουν οι ίδιες αξίες στον Παναθηναίκό, μία ομάδα που είχε πολλές επιτυχίες και πέρυσι με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου και θέλει να πάει ακόμα πιο μακριά και στην Ευρώπη. Είμαστε σίγουροι ότι η συνεργασία μας με τον Παναθηναϊκό θα καταστήσει την εταιρεία μαςγνωστή στον μεγαλύτερο αριθμό ανθρώπων στη χώρα. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και περήφανοι που θα είμαστε χορηγοί του Παναθηναϊκού και ανυπομονούμε για τη σεζόν που έρχεται".

Σε ερώτηση για το τι θα κρίνει την επιτυχία της συνεργασίας, απάντησε:"Αυτό που περιμένουμε από τον Παναθηναϊκό είναι να συνεχίσει να κάνει αυτό που κάνει, να προσπαθήσει να γίνεται καλύτερος, αυτή είναι και η αξία της εταιρείας μας. Να προσπαθείς πάντα να γίνεσαι καλύτερος".