Ρεάλ, Facebook και GoPro συνεργάζονται σε ντοκιμαντέρ για τη «βασίλισσα» (video)

Marketing Sports Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2017 18:42
Ρεάλ, Facebook και GoPro συνεργάζονται σε ντοκιμαντέρ για τη «βασίλισσα» (video)

Ένα νέο ντοκιμαντέρ οκτώ επεισοδίων που αφορά αποκλειστικά την Ρεάλ Μαδρίτης, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φίλοι της «βασίλισσας» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ύστερα από την πρωτοποριακή συνεργασία ανάμεσα στον σύλλογο, το Facebook και την GoPro.

Όπως έγινε γνωστό, κάθε Σάββατο η νέα πλατφόρμα μετάδοσης βίντεο του Facebook, το Watch, θα ντύνεται στα χρώματα της Ρεάλ Μαδρίτης, αφού εκεί θα μεταδίδονται τα επεισόδια του ντοκιμαντέρ «Hala Madrid». Αυτή έχει να κάνει με ακυκλοφόρητο υλικό που αφορά την πρωταθλήτρια Ευρώπης και Ισπανίας και έχει γυριστεί αποκλειστικά με τις κάμερες της μάρκας GoPro.

Οι φίλοι των «Μερένχες» μπορούν να κάνουν μία «βουτιά», σε οπτική 360 μοιρών, στο εσωτερικό της Ρεάλ, μαθαίνοντας για την ιστορία της, βλέποντας το πώς είναι η καθημερινότητα στις προπονήσεις, ανακαλύπτοντας περισσότερα για τα αστέρια της, παρακολουθώντας άλλους πιστούς οπαδούς, κλπ.

Τον ρόλο του αφηγητή έχει αναλάβει ο διάσημος ηθοποιός Ορλάντο Μπλούμ, με τα δύο πρώτα επεισόδια να έχουν ήδη κυκλοφορήσει (μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ) με το τρίτο να βγαίνει στον αέρα στις 9 Σεπτεμβρίου.