Αστέρας Τρίπολης: Απέλυσε τον Βεργέτη και ανακοίνωσε τον Παντελίδη, μέσα σε λίγες ώρες!

Managers - Μετεγγραφές Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2017 19:40
Αστέρας Τρίπολης: Απέλυσε τον Βεργέτη και ανακοίνωσε τον Παντελίδη, μέσα σε λίγες ώρες!

Στο... άψε-σβήσε έκλεισε το θέμα προπονητή στον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Σάββα Παντελίδη, ο οποίος αντικαθιστά τον Στάικο Βεργέτη.

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σάββα Παντελίδη γνωστοποίησε η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης. Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της λύσης συνεργασίας με τον Στάικο Βεργέτη, οι Αρκάδες προχώρησαν άμεσα στον αντικαταστάτη του, που είναι ο πρώην τεχνικός του Ηρακλή.

Σύμφωνα με το κείμενο που δόθηκε στη δημοσιότητα ο νέος τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης θα έχει αύριο το πρωί την πρώτη του γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει την προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Ο Παντελίδης γεννήθηκε στις 7 Απριλίου 1965 στη Νίκαια και ως ποδοσφαιριστής φόρεσε τη φανέλα της Δόξας Βύρωνα και της Προοδευτικής, σε Α' και Β' Εθνική. Την προπονητική του καριέρα την άρχισε στο Θρασύβουλο ενώ τη σεζόν 2016-2017 καθοδήγησε τον Ηρακλή.

Σε μία σύντομη δήλωση ο 52χρονος προπονητής αναφέρει: «Αναλαμβάνω μια από τις μεγάλες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Με δουλειά και αποφασιστικότητα θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τον ΑΣΤΕΡΑ στις θέσεις που αξίζει να βρίσκεται αυτή η ομάδα.»