Μεγάλη συμφωνία Nova - Wind - Vodafone για τη μετάδοση των καναλιών Novasports

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017 18:41
Μεγάλη συμφωνία Nova - Wind - Vodafone για τη μετάδοση των καναλιών Novasports

Ύστερα από τη μεγάλη εμπορική συμφωνία που ανακοινώθηκε σήμερα, τα κανάλια Novasports θα μεταδίδονται και από τις ΙPΤV πλατφόρμες της συνδρομητικής τηλεόρασης της Wind και της Vodafone.

Σημαντικό αθλητικό περιεχόμενο εξασφάλισαν οι τηλεοπτικές πλατφόρμες των Wind και Vodafone. Ερχόμενες σε συμφωνία με την Forthnet (μητρική της Nova) θα μπορούν πλέον να προσφέρουν τα αθλητικά κανάλια Novasports, αποκλειστικά μέσω διαδικτυακής σύνδεσης (IPTV). Η δορυφορική μετάδοση των Novasports θα συνεχίσει να γίνεται μέσα από την πλατφόρμα της Nova.

Το κανάλια Novasports μεταδίδουν αποκλειστικά το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση στο χώρο του μπάσκετ, την EuroLeague καθώς και το Basketball Champions League. Παράλληλα, προβάλλουν τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου Γαλλίας και Ολλανδίας, την Championship Αγγλίας, το Κύπελλο Αγγλίας, το League Cup Αγγλίας, τα Κύπελλα Ιταλίας και Γερμανίας, καθώς και τους τελικούς Κυπέλλου Ισπανίας αλλά και πλήθος άλλων κορυφαίων αθλητικών διοργανώσεων, όπως είναι το φημισμένο τουρνουά τένις Wimbledon.

Σε συνδυασμό με τα υψηλά ποιοτικά standards των τηλεοπτικών παραγωγών αλλά και τη μοναδική εμπειρία της καλύτερης αθλητικής δημοσιογραφικής ομάδας δημιουργούν ένα μοναδικό τηλεοπτικό προϊόν υψηλής εμπορικής αξίας που ενδιαφέρει όλους τους πιθανούς τηλεθεατές.

Η εμπορική αυτή συμφωνία, καταδεικνύει την ηγετική θέση της Nova στην αγορά της συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα και δίνει τη δυνατότητα στα κανάλια Novasports να είναι διαθέσιμα σε ακόμα περισσότερους Έλληνες τηλεθεατές.