Μαζί και τη νέα σεζόν ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ΟΠΑΠ

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017 14:36
Μαζί και τη νέα σεζόν ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ΟΠΑΠ

ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods και ΟΠΑΠ θα συνεχίσουν και τη σεζόν 2017-18 τη μεταξύ τους επιτυχημένη χορηγική συνεργασία, με τις δύο πλευρές να παραθέτουν κοινή συνέντευξη τύπου.

Για δεύτερη συνεχή αγωνιστική περίοδο ο ΟΠΑΠ θα είναι ο χορηγός φανέλας της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, προβάλλοντας διαφημιστικά το «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ». Μετά από μία πολύ επιτυχημένη χρονιά, τόσο στο πλαίσιο της συνεργασίας τους όσο και σε ό,τι αφορά την αγωνιστική πορεία του «Τριφυλλιού», Παναθηναϊκός και ΟΠΑΠ αποφάσισαν να μείνουν πιστοί στην αρχική τους απόφαση να συνεργαστούν για τουλάχιστον δύο σεζόν.

Με την έναρξη της αγωνιστικής δράσης να πλησιάζει σύλλογος και εταιρεία παρέθεσαν συνέντευξη τύπου, θέλοντας να επικοινωνήσουν το πόσο ωφέλιμη είναι η σύμπραξή τους και να μιλήσουν για τη χρονιά που έρχεται.

 

 

Τον λόγο αρχικά, πήρε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Ντάμιεν Κόουπ: «Σας καλωσορίζω στα γραφεία του ΟΠΑΠ. Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε όλη την ομάδα του Παναθηναϊκού Superfoods, σηματοδοτώντας τη νέα χρονιά για την άριστη συνεργασία μας. Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες μπάσκετ όλων των εποχών και πέρυσι η χρονιά του ήταν καταπληκτική κατακτώντας το νταμπλ. Ξεκινάμε μία χρονιά που αναμένεται να είναι μακρά και συναρπαστική και στην οποία ο σύλλογος θα αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο. Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ είναι η κορυφαία επιλογή των Ελλήνων φιλάθλων έχοντας συνδεθεί με κορυφαίες εμπειρίες. Το μπάσκετ είναι ένα από τα κορυφαία αθλήματα στην Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός και η μπασκετική κληρονομιά του ταιριάζουν απόλυτα με το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ που θα εμφανίζεται στη φανέλα της ομάδας. Εμείς θα στηρίξουμε την ομάδα και ελπίζουμε να εμβαθύνουμε τη συνεργασία μας σε κοινωνικό επίπεδο όπως η κερκίδα για τα παιδιά. Όλοι εμείς στον ΟΠΑΠ ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα».

Από την πλευρά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, Παναγιώτης Τριαντόπουλος είπε: «Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με τον ΟΠΑΠ. Έχουμε τις ίδιες αξίες και το ίδιο όραμα για τον ελληνικό αθλητισμό. Πέρυσι είχαμε μία άψογη συνεργασία, μας έφερε και τύχη με την κατάκτηση του νταμπλ και πιστεύουμε πως τη νέα χρονιά θα έχουμε ακόμη περισσότερες επιτυχίες. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα μας και υγεία σε όλους».

Εν συνεχεία, τον λόγο πήρε ο προπονητής της ομάδας, Τσάβι Πασκουάλ, λέγοντας: «Θα ήθελα να πω ότι είμαστε πολύ χαρούμενοι για τον δεύτερο χρόνο αυτής της συνεργασίας. Ήταν μία ιδιαίτερα επιτυχημένη χρονιά και ελπίζουμε ότι θα την επαναλάβουμε αυτή τη σεζόν. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που έχουμε αυτό το λογότυπο στη φανέλα μας γιατί είναι μία εταιρεία που εχει δράσει σε πολλές κοινωνικές πτυχές. Ελπίζουμε και εμείς ότι με τη δουλειά μας και τις αρχές μας θα στηρίξουμε αυτή τη δραστηριότητα του ΟΠΑΠ».

Τέλος, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Superfoods, Νικ Καλάυθης δήλωσε: «Ευχαριστούμε τον ΟΠΑΠ για τη συνέχιση αυτής της συνεργασίας και φέτος. Η πρώτη χρονιά ήταν φανταστική για όλους μας. Κατακτήσαμε το νταμπλ. Εμείς αγωνιζόμαστε για να βοηθάμε τα νέα παιδιά. Με την ομάδα πηγαίνουμε στα νοσοκομεία. Για εμάς είναι πολύ σημαντική αυτή η δράση του ΟΠΑΠ. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που μπορούμε να εκπροσωπούμε τον ΟΠΑΠ και που συνεργαζόμαστε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά».