Για 4η χρονιά η Γατίδης Fresh στηρίζει το «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό»

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017 12:17
Για 4η χρονιά η Γατίδης Fresh στηρίζει το «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό»

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Γατίδης Fresh είναι Κύριος Χορηγός του Υπερμαραθωνίου Θεσσαλονίκης «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό», που θα διεξαχθεί στις 21-23 Σεπτεμβρίου στη Νέα Παραλία, προσφέροντας στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Το 4ο Τρέξε Χωρίς Τερματισμό Θεσσαλονίκης αρχίζει την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου στις 18:00 και τελειώνει μετά από 50 συνεχόμενες ώρες, το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στις 20:00. Τα έσοδα από τα χιλιόμετρα που θα καλύψουν οι συμμετέχοντες, είτε τρέξουν, είτε περπατήσουν, θα πάνε για την ενίσχυση των συλλόγων «Αλέξανδρος Συμμεωνίδης, Φίλοι του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεαγένειο» και «Φίλοι της Μέριμνας Θεσσαλονίκης», ενώ θα διατεθούν και για τις εθελοντικές δράσεις για τον άνθρωπο και το περιβάλλον του «Ολοι μαζί μπορούμε» που διοργανώνει ο ΣΚΑΪ.

Η εταιρεία αρτοζαχαροπλαστικής Γατίδης Fresh που ξεκίνησε από τις Σέρρες που κατέκτησε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, με πάνω από 20 καταστήματα σε Σέρρες, Καβάλα, Δράμα, Θεσσαλονίκη και Κιλκίς, αποτελεί τον πιο πιστό χορηγό του αγώνα και αποδεικνύει ότι η εταιρική κοινωνική ευθύνη, είναι γι’ αυτήν κύρια προτεραιότητα.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Τρέξε Χωρίς Τερματισμό ευχαρίστησε και πάλι την Γατίδης Fresh για τη συμπαράσταση της όλα αυτά τα χρόνια!

 

Το προφίλ της εταιρείας:

Η εταιρία Γατίδης είναι μια σύγχρονη επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής από το 1978, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων αξεπέραστης ποιότητας και νοστιμιάς. Περισσότερα από 50 είδη ψωμιού, αρτοπαρασκευάσματα, πίτες, σφολιατοειδή, βουτήματα γλυκά, τούρτες, κέικ και κεράσματα παρασκευάζονται καθημερινά με όρεξη, μεράκι και τα πιο αγνά υλικά στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της που πληρούν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής.

Με σεβασμό στην παράδοση, προσήλωση στην ποιότητα και στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση δημιουργεί καθημερινά φρέσκιες, λαχταριστές γεύσεις. Όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται σε μια ιδιόκτητη μονάδα παρασκευής – κάτω από συνεχείς, αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους – και διανέμονται σε όλα τα καταστήματα ώστε να απολαμβάνουν όλοι σταθερή ποιότητα και γεύση.

Παράλληλα, οι συνεργασίες Γατίδης ABEE και το συνεχώς επεκτεινόμενο δίκτυο διανομής σε μεγάλα super markets φέρνει τις αγαπημένες γεύσεις δίπλα στους καταναλωτές! Η εταιρία διαθέτει επίσης ένα πλήρως εξοπλισμένο και έμπειρο τμήμα catering, που αναλαμβάνει κάθε είδους κοινωνική και επαγγελματική εκδήλωση.