Από την ΕΡΤ η Βόλεϊ Λιγκ της νέας χρονιάς

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017 17:57
Από την ΕΡΤ η Βόλεϊ Λιγκ της νέας χρονιάς

Οι πληροφορίες των προηγούμενων ημερών, που ήθελαν την ΕΡΤ να αναλαμβάνει την τηλεοπτική κάλυψη της φετινή Βόλεϊ Λιγκ, επισημοποιήθηκαν μέσω του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλιεάδη.

Από την δημόσια τηλεόραση θα προβάλλεται το πρωτάθλημα της Βόλεϊ Λιγκ τη νέα σεζόν. Τη σχετική ανακοίνωση έκανε ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, όπου όπως παραδέχτηκε μεσολάβησε για να γίνει αυτή η συμφωνία.

Στο πλαίσιο της κλήρωσης του πρωταθλήματος της Βόλεϊ Λιγκ, ο κύριος Βασιλειάδης σημείωσε για τη συμφωνία αυτή: «Είναι πολύ σημαντικό να λέμε πόσο πολύ έχει βοηθήσει η πολιτεία χωρίς να έχει δώσει χρήματα. Είναι ένα σημάδι για τις παρεμβάσεις που πρέπει να κάνουμε αφού δεν έχουμε λεφτά. Το ελληνικό βόλεϊ προσέφερε πάντα μεγάλες συγκινήσεις. Με κορύφωση το περσινό πρωτάθλημα ζούμε μεγάλες συγκινήσεις. Έχουμε τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ, τον Ηρακλή και τον Παναθηναϊκό που έχει φέτος κάποια θέματα, την επαρχία που κρατάει πολύ ψηλά το βόλεϊ. Φέτος η χαρά είναι μεγαλύτερη γιατί το άθλημα ξαναμπαίνει μέσα στα σπίτια όλων των Ελλήνων πολιτών μέσα από την Δημόσια τηλεόραση.

Ο μη προβεβλημένος ελλληνικός αθλητισμός βρίσκει θέση. Με τις δυνατότητες που δίνει η κάλυψη από ένα δημόσιο μέσο. Είναι μια κομβική στιγμή στο πλαίσιο της στήριξης του ελληνικού αθλητισμού. Εμείς σαν πολιτεία κάναμε το καθήκον μας».

Θυμίζουμε πως χθες, ΕΡΤ και ΕΣΑΚΕ επισημοποίησαν τη νέα συνεργασία τους, που αφορά το πρωτάθλημα της Μπάσκετ Λιγκ.