Κοντά στην πώληση του Βλαχοδήμου στη Μπενφίκα ο Παναθηναϊκός, έναντι 2 εκατ. ευρώ

Managers - Μετεγγραφές Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017 20:57
Κοντά στην πώληση του Βλαχοδήμου στη Μπενφίκα ο Παναθηναϊκός, έναντι 2 εκατ. ευρώ

Πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα στη Μπενφίκα είναι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος. Ο Παναθηναϊκός έχει στα χέρια του πρόταση 2 εκατ. ευρώ, προκειμένου να πουλήσει τον τερματοφύλακά του.

Για οριστική συμφωνία Παναθηναϊκού-Μπενφίκα για την πώληση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου κάνει λόγο η πορτογαλική «O'Jogo». Οι Ίβηρες αναφέρουν ότι οι δύο ομάδες έδωσαν τα χέρια για τον 23χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος τον ερχόμενο Ιανουάριο θα κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, έναντι του ποσού των 2 εκατ. ευρώ.

Ο νεαρός γκολκίπερ έφτασε... μία ανάσα από το να ενταχθεί στο δυναμικό των «Λουζιτανών» την τελευταία ημέρα της καλοκαιρινής περιόδου, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε την τελευταία στιγμή, επειδή ο Όλα Τζον καθυστέρησε να αποφασίσει αν θέλει να ακολουθήσει το αντίθετο δρομολόγιο.

Οι «αετοί» της Λισαβόνας, όμως, δεν έπαψαν να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του και οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες ολοκληρώθηκαν αισίως. Από τον Παναθηναϊκό δεν διαψεύδουν ότι υπάρχουν επαφές, αλλά δεν επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του πορτογαλικού μέσου. Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες συνεχίζονται και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να υπάρξουν εξελίξεις.