Η Γιουβέντους εστιάζει στην αγορά της Ασίας με τη νέα της συνεργασία

Marketing Sports Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017 15:13
Η Γιουβέντους εστιάζει στην αγορά της Ασίας με τη νέα της συνεργασία

Συνεργασία με φόντο την Ασία έκλεισε η Γιουβέντους. Η ιταλική ομάδα στο εξής θα συμπορεύεται με την εταιρεία κρουαζιερόπλοιων Costa Cruises, η οποία και θα βοηθήσει την εξάπλωση του brand name της ομάδας στην εν λόγω αγορά.

Η χορηγική επέλαση της Γιουβέντους στην Ασία συνεχίζεται. Η διοίκηση της ομάδας έδωσε τα χέρια με την Costa Cruises, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες κρουαζιερόπλοιων της Ιταλίας αλλά και της Ευρώπης.

Η δράση θα μεταφερθεί άμεσα στα κρουαζιερόπλοια της εταιρείας, καθώς πάνω σε αυτά οι επιβάτες θα μπορούν να συμμετάσχουν σε πολλές ενέργειες σχετικές με την μεγαλύτερη ιταλική ομάδα, ενώ και κάποια αντικείμενα από το Μουσείο της Γιουβέντους θα εκτίθενται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους. Επιπλέον, θα υπάρχουν και επίσημα προϊόντα της ομάδας προς πώληση.

Προπονητές των ακαδημιών του συλλόγου θα μπορούν να δώσουν μία γεύση από τα μαθήματα και τις δραστηριότητες των τμημάτων υποδομής, στα παιδιά ηλικίας 5-14. Τέλος, όσοι επιβάτες βρεθούν στην Ιταλία, θα μπορούν να επισκεφτούν το Allianz Arena, να ξεναγηθούν σε όλους τους χώρους του, ενώ όταν το επιτρέπει το πρόγραμμα, θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τα αστέρια της Μεγάλης Κυρίας!

Παρόλα αυτά, η συνεργασία τους θα εστιάσει στην αγορά της Ασίας, η οποία και αποτελεί κομβικής σημασίας για την πρωταθλήτρια Ιταλίας και όχι μόνο. Συγκεκριμένα, στα λιμάνια των πόλεων της Σαγκάης, Σεντσέν και Τιεντζίν, θα έχουμε τα εγκαίνια της συνεργασίας, ενώ θα υπάρχουν και άφθονες δράσεις και events, κυρίως για τους Ασιάτες φίλους της ομάδας.