Συνεχίζει την συνεργασία της με την κατασκευαστική ΑΝΑΔΟΜΩ η ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017 19:22
Συνεχίζει την συνεργασία της με την κατασκευαστική ΑΝΑΔΟΜΩ η ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Για μία ακόμη σεζόν, η κατασκευαστική εταιρεία ΑΝΑΔΟΜΩ θα είναι κοντά στην προσπάθεια της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, η εταιρεία θα αναλάβει και την δημιουργία του μουσείου της ομάδας.

Για μία ακόμα σεζόν, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα έχει δίπλα της την ΑΝΑΔΟΜΩ, μία από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες της Θεσσαλονίκης.

Σε σχετική εκδήλωση, ο CEO της ΑΝΑΔΟΜΩ Νίκος Κωνσταντινίδης, παρέλαβε τα εισιτήρια διαρκείας του για την αγωνιστική περίοδο 2017-18 από τον τεχνικό διευθυντής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Νίκο Σταυρόπουλο και τον μάνατζερ της ομάδας Τέλη Ζουρνατσίδη, τη νέα φανέλα της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ από τον αρχηγό Βαγγέλη Μαργαρίτη και τον Αντώνη Κόνιαρη, ενώ είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά, δύο από τα πολλά νέα πρόσωπα της φετινής ομάδας, τον προπονητή Ηλία Παπαθεοδώρου και τον Κέβιν Ντίλαρντ, στους οποίους ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα σεζόν.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο μουσείο της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, την κατασκευή του οποίου έχει αναλάβει η εταιρεία.

Το ραντεβού με την ΑΝΑΔΟΜΩ ανανεώθηκε για την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου στο ανοικτό γήπεδο μπάσκετ στο Δήμο Ευόσμου-Κορδελιού, το οποίο ανακαίνισε η ΑΝΑΔΟΜΩ και θα οι δύο πλευρές θα το εγκαινιάσουν παίζοντας μπάσκετ.