Με ποδήλατα της Ofo, θα πηγαίνουν στο γήπεδο οι φίλοι της Ντόρτμουντ

Marketing Sports Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017 20:57
Με ποδήλατα της Ofo, θα πηγαίνουν στο γήπεδο οι φίλοι της Ντόρτμουντ

Σε μία ιδιαίτερη εμπορική κίνηση προχώρησε η Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο γερμανικός σύλλογος ανακοίνωσε την συνεργασία της με την κινεζική εταιρεία ενοικίασης ποδηλάτων Ofo.

Ακόμα ένα άνοιγμα στην αγορά της Κίνας κάνει η Μπορούσια Ντόρτμουντ. Η ομάδα ανακοίνωσε την συνεργασία της με την εταιρεία ενοικίασης ποδηλάτων Ofo, η οποία και εδρεύει στην Ασία, όμως έχει κάνει παγκόσμιο άνοιγμα.

Η εταιρεία αυτή δεν είναι μία απλή εταιρεία ενοικίασης ποδηλάτων. Έχει αναπτύξει πρακτικές που βασίζονται στην ευκολία προς τον πελάτη και φυσικά στην τεχνολογική εξέλιξη. Λόγω της τεράστιας χρήσης του συγκεκριμένου μέσου μεταφοράς στην Κίνα, ο άνθρωποι της Ofo είχαν την ιδέα όποιος θέλει ένα μέσο να το βρίσκει πολύ απλά στις βάσεις της εταιρείας. Εκεί, με έναν κωδικό που θα έρχεται στο κινητό, ο χρήστης θα μπορεί να ξεκλειδώσει το επιλεγμένο ποδήλατο και να το χρησιμοποιήσει χωρίς τον φόβο απώλειας.

Αυτήν ακριβώς την υπηρεσία θα έχουν πλέον στην διάθεσή τους οι φίλοι της Ντόρτμουντ, από και προς την έδρα της, Signal Iduna Park. Όλα αυτά στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Τέλος, η επωνυμία θα έχει εκτενή διαφημιστική παρουσία στο γήπεδο των κυπελλούχων Γερμανίας, ενώ η μία θα εκμεταλλευτεί το brand name της άλλης, μέσω προωθητικών ενεργειών επί κινεζικού εδάφους.