Ο Ολυμπιακός στηρίζει τη UNICEF με συλλεκτικά t-shirt (video)

Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017 11:56
Ο Ολυμπιακός στηρίζει τη UNICEF με συλλεκτικά t-shirt (video)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συνεχίζει να στέκεται ενεργά στο πλευρό της UNICEF, αυτή τη φορά λανσάροντας συλλεκτικά μπλουζάκια και δωρίζοντας στον παγκόσμιο κοινωφελή οργανισμό όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις τους.

Ο Ολυμπιακός είναι εδώ και χρόνιας ένας από τους βασικούς συνοδοιπόρους της UNICEF στην Ελλάδα, όχι μόνο προβάλλοντάς τη μέσα από τη φανέλα του αλλά συμμετέχοντας ενεργά σε όλες της τις δραστηριότητες. Και επειδή τα προβλήματα των παιδιών σε όλο τον πλανήτη δυστυχώς δε σταματούν, οι δύο πλευρές συνεχίζουν να συμπράττουν σε κοινά εγχειρήματα.

Το πιο πρόσφατο είναι η δημιουργία συλλεκτικών t-shirt τα οποία είναι πλεον διαθέσιμα για αγορά από τους φίλους της ομάδας, στο επίσημο κατάστημα των «Ερυθρόλευκων». Τα μπλουζάκια αυτά κοστίζουν 9,99 ευρώ έκαστο, με τα έσοδα, όμως, να μην πηγαίνουν στον σύλλογο αλλά στο ταμείο της UNICEF. Έτσι, κάθε φίλος του Ολυμπιακού θα μπορεί ταυτόχρονα να δείχνει την αγάπη του για την ομάδα αλλά και να βοηθάει παιδιά που το έχουν ανάγκη.

 

 

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Για πέμπτη χρονιά Ολυμπιακός και UNICEF ενώνουν τις δυνάμεις τους, με στόχο φέτος να συμβάλλουν στη μείωση της παιδικής θνησιμότητας από αποτρέψιμες ασθένειες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ο Θρύλος αποδεικνύει καθημερινά, όλες τις μέρες του χρόνου, πως είναι δίπλα σε όλους όσους έχουν ανάγκη και πόσο μάλλον στα μικρά παιδιά.

Μέχρι σήμερα εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά σε όλο τον κόσμο έχουν εμβολιαστεί, χάρη στην πολύτιμη βοήθεια της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Στόχος όλων μας είναι να σωθούν ακόμα περισσότερα και σε αυτό χρειαζόμαστε και τη δική σας συνεισφορά. Αγοράστε λοιπόν το νέο t-shirt που κυκλοφορεί στα καταστήματα Red Store και συμβάλλετε και εσείς στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για την επιβίωση νεογέννητων μωρών και τη διασφάλιση της απαραίτητης τροφής και υγειονομικής φροντίδας στα πρώτα στάδια της ζωής τους.

Οι Ένγκελς και Οτζίτζα, δύο από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας αυτό το καλοκαίρι, συμμετείχαν ενεργά στην καμπάνια, με στόχο να σώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ παιδικές ζωές. Βρέθηκαν στα καταστήματα Red Store, τα φόρεσαν και φωτογραφήθηκαν με αυτά και με αυτόν τον τρόπο έγιναν κι εκείνοι κομμάτι αυτής της μεγάλης εκστρατείας, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα μέσω του Olympiacos TV: «Για κάθε παιδί, μια δίκαιη ευκαιρία στη ζωή! Ολυμπιακός για μια ζωή!»

Μπορείτε να προμηθευτείτε, από τα καταστήματα Red Store και το online κατάστημα μας www.redstore.gr, τα συλλεκτικά t-shirts σε δύο εκδοχές: ελληνική και αγγλική. Στο ελληνικό t-shirt υπάρχει το μήνυμα «Στιγμές της δόξας σου, χαρές δικές μας» και στο αγγλικό το «Olympiacos for Life».

Η τιμή τους είναι στα 9,99 ευρώ και όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν στην UNICEF, ενισχύοντας την προσπάθειά μας να βοηθήσουμε τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη!».